No tak juz lepiej duzo lepiej
No czego ty nie powiesz? Bardzo treściwa wypowiedź. - Gothi
Gothi nie wiesz oco mi chodzilo bo przedtem bylem wkurzony na Efremza za te obrazki bo wpominal tu o mnie noi w tym poscie na niego najechalem ale ty chyba tego nie widziales . No ale potem edytowal tamten post i zmienil moje imie na Kacperxa czy cos takiego wiec i ja zmienilem moj post zeby go nie obrazac(Efremza) no ale ty tego nie widziales. A mam rozumiec ze za tego posta dostalem ostrzezenie. No coz szkoda tylko ze nie widziales tamtego no ale to juz nie twoja winna. Cos mi sie wydaje ze rzadko tu zagladasz jako mod.Mam nadzieje ze teraz juz jest wszystko jasne i jesli to mozliwe mam nadzieje ze moje ostrzezenie zostanie usuniete. Jesli jest taka mozaliwosc oczywiscie.
Na wstępie sorki za arcyspamera, troche mnie poniosło, ale co do obrazków Efremza, widziałem je i były one już za nim zostałem modem i skoro nikt z nimi niczego nie robił, nie chciałem się wtrącać, ale nadal uważam, że ostrzeżenie ci sie należało. To mogłeś napisać na gg, a nie tu! Nie jesteś "młodym" userem for00m, a więc wiesz co nieco o tutejszych zasadach, więc nie powinieneś ich łamać, wiec się nie denerwuj - Gothi