bardzo prosze o pomoc, chcialebym wiedziec jak sie otwiera skrzynki w gothic1, on chyba sam wklada wytrych, a ja co mam zrobic ?? prosze o pomoc, z gory dziekuje
to tak albo mozesz sie nauczyc otwierania u rączki w starym obozie(wtedy bedziesz szybcie otwieral zamki i nie bedziesz tyle wytrychów łamał) albo sie nie ucz tylko normalnie otwieraj
wdładasz wytrych do zamka i strzałkami albo w lewo albo w prawo przezuwasz....kazdy kófr ma inna kombinacja(no moze prawie kazdy) i gotowe na poczatq mozesz troszq wytrychów połamac ale tym sie nie przejmuj...kroisz to co jest w skrzynce i sie wzbogacasz
aha, a ktos pisal ze musze raz w lewo a raz w prawo, a ja probuje i w lewo i w prawo i ciagle tak mowi, od czego to zalezy, sa jeszcze jakies inne mozliwosci ??
każda skrzynka ma zapisane jak ją sie otwiera (poza kilkoma których otworzyć sie nie da
) i np: klikasz w prawo i Bezimienny mówi że trzeba zacząć od początku to klikasz w lewo (jeżeli znowu tak mówi skrzynki nie da sie otworzyć wytrychem tylko kluczem) mówi brzmi nieźle to otwierasz dalej, czyli znowu np w lewo, jak mówi brzmi nieźle to jedziesz dalej, a jak cholera trzeba zacząć od początku to znowu lewo potem prawo (bo lewo sie 2 raz nie da) itd. może to brzmi skomplikowanie ale to banalne! 8)
jak pisze ze wytrych został złamany to niestety tracimy wytrych;(a jezeli pisze chol***,trzeba zaczać od początku to nic nie tracimy tylko ze trzeba zaczynac od początku
Wiecie co? Kiedy buszowaem w skrzynkach w siedziebie strażników w zamku, to jakoś chyba ANI RAZU nie udało mi sie trafić odpowiedniego przesunięcia :/ Mam odwrotną zdolność jasnowidzenia (wtajemniczeni wiedzą, o co chodzi, czyba, że niewłaściwie to nazwałem - bo nie jestem wtajemniczony
), czy po prostu jakoś z tymi skrzynkami zrobili tak, że je cholernie trudno otworzyć?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.