Skin?

Jaki skin?

• Total voters
    0
Status
Zamknięty.

Jedi

Caporegime
VIP
Siema,

Tak jakoś naszło mnie na ten temat, niedawno został przez administrację forum wprowadzony nowy skin, kto z was go używa a kto pzostał przy tym starym [tym czarnym co był jeszcze przed hackiem ;p] Mimo tego ze nowy skin został wprowadzony kilka miesiecy temy do niedawna używałem jeszcze tego starego, z przyzwyczajenia jakoś. teraz przeszedłem na nowy ;p

Dodawajcie swoje głosy ;]

Pozdro

Blair

Członek #RN
VIP
Też używam nowego skina forum. Według mnie jest ładniejszy i bardziej przejrzysty niż ten stary skin g.up. Nie jestem zbytnio sentymentalny. Nowy jest o wiele lepszy.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Ja używam nowej skórki. Dzięki niej widzę w jakich tematach już pisałem, a nie zawsze chce mi się przeglądać temat, który ma dużo stron. Do tego nowy skin jest o wiele ładniejszy niż poprzedni. Więcej plusów na nowy skin i tyle ;]

szczurek

Menda serowa
Weteran
Dokładnie, ten nowy skin jest bardziej przejrzysty, a tamten stary ( przynajmniej jak ja go używałem ) nie był dostosowany pod tą wersję IBP.

Kacperex

KacŚpioszek
A za kilka tygodni wprowadzimy nowy :)
Kolejny jeszcze bardziej klimatyczny.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
Stary skin - old-skulowy. Nie trawię old-skulowości. Nowy skin lepiej oddaje szarość dnia. Nowy wybrałem.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Nowy skin of kors, niby taki klimatyczny, ale fige ! Jedyny skin na g.up który trzymał klimat to ten z przed około 3 lat, niezapomniany niebieski skin, ile ja bym dal żeby on powrócił :)
Kacp postaraj się go skołować skądś to będziesz moim idolem :p

pozdro

szczurek

Menda serowa
Weteran
Albo przerobić ten czarny, jeszcze z przed hacka tak, żeby pasował ładnie do forum i wyglądał jako tako. Bo obecna wersja troche mnie przeraża...

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Ja mam old skina, mniej praktyczny i brzydszy... Wiem, wiem... Sentymenty.
Jednak najbardziej chciałbym żeby wrócił skin niebieski, z najwspanialszych czasów forum. Był z tego co mi sie zdaje, Kushi zrobił, ale na inna wersje IPB :(. Nowy skin, no chciałbym żeby to był właśnie ten stary. Ale pewnie nie będzie :p, więc pewnie nie będę go chyba używał :].
PS: Kacpi może ulepszysz old szatę? Żeby była tak funkcjonalna jak nowa.

Pandrodor

Member
A ja używam...Steel Blue :p Najbardzie mi się spodobał, jest lepszy od Gothiców moim zdaniem.

mogget

forumowy obibok
VIP
a ja tak jak Jod jestem sentymentalny :p używam starego :p tego bardzo starego niebieeskiego tylko pare razy przez przypadek widziałem i całkiem fajny był :p mógłby być :p

Megarion

El Presidente
Przestawiłem się na nowy od... bardzo dawna. I właściwie nie byłem pewny, czy to jest jest nowy czy stary :p Dopiero przejrzenie stylów pozwoliło mi się tego dowiedzieć. Teraz nie jest on zły, ale o ile pamiętam, były jakieś problemy z buttonami.

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Ja używam tego nowego. Właściwie to on sam mi się ustawił , bo ja przy skinach nie majstrowałem. Zaś po przejrzeniu wszystkich dochodzę do wniosku, że jest najpiękniejszy najcudowniejszy itd. Chociaż najbardziej chyba mi się podobał ten taki niebieski gothic którego teraz nie ma, z motywami NK. Był też bardzo ładny

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Nowa skórka jest ok...już się do niej przyzwyczaiłem i moim zdaniem jest lepsza niż stara
przede wszystkim bardziej przejrzysta i milsza dla oczu..poprzednia jakoś mnie drażniła

cesc

Member
Najlepszy dla mnie jest stary skin z Gothicu Up i takiego właśnie używam. Jest jeszcze ten drugi dessing taki Gothicowy, ale jest w nim coś, co mnie odpycha od niego. Nie wiem co? Może to że nie jestem zbytni zwolenikiem jasnych stylów.

Dark Shadows

Active Member
Używam nowego gothic. Według mnie najlepszy, bo ma najmniej błędów wyświetlania grafiki jak np. w starym gothic black.

Zresztą do każdego można się przyzwyczaić.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Zdecydowanie "Gothic Black". Gdy tylko przywrócono go na forum, ustawiłem go jako standardowy. Według mnie najbardziej pasuje do klimatów g.up'a oraz serii gier gothic. A jeśli net muli, to IPB się ustawi i glanc gitara ;]

bnfanx

Member
Skina Gothic używam. Gdy zarejestrowałem się na forum też go używałem ale zobaczyłem że w każdym dziale tematy źle się wyświetlają.
Przeszedłem na tego podobno starego, czarnego.
Po jednym dniu postanowiłem wrócić do obecnego skina i teraz ładnie wygląda dzięki tym płatkom śniegu.

daria

Szejn
Weteran
Ja juz sie przyzwyczailam do nowego skina (gothic)... Jest bardzo klimatyczny i fajny... ten stary, chyba gothic black o ile sie nie myle byl glupi, bo nie rozciagniety i troche za ciemny :D Ten jest ok i jak narazie najlepszy :p Zostane przy nim troche czasu, bo trudno tak sie odzwyczaic... Wiec glosuje na na "gothic"

BTW. mam nadzieje, ze za niedlugo zmienimy skin i bede sie od nowa przyzwyczajac :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom