Siemano Wszystkim

Hadler

Member
Siemka, chciałem się przywitać, jestem Łukasz, mam 15 (z rocznika 16) lat na karku, interesuję się grami komputerowymi i muzyką. Na to forum trafiłem, gdy szukałem info o Arcanii. Pozdro wszystkim :)

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Witaj Łukaszu! :)
Z tego co widzę to jesteś ode mnie o rok starszy, wiele osób z twojego rocznika jest tutaj z nami, na forum.
Jak to się zawsze mówi nowym, zapoznaj się z regulaminem, popisz posty i zostań z nami na dłużej : ). Może w przyszłości dołączysz do jednej z gildii, lub do zakonu ^^.
Może napisz coś więcej o sobie? Skąd pochodzisz etc : P

Jeszcze raz serdecznie witam i pozdrawiam,
AS.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Witam :).

Po Twoich pierwszych postach widzę, że całkiem sensownie piszesz. Obym się nie pomylił :). Cóż, zapoznaj się z regulaminem, nie spamuj, bądź miły, ogólnie korzystaj z netykiety i zdrowego rozsądku, nie używaj też za dużo emotek, to krzywda Ci się nie stanie. Po pewnym czasie możesz dołączyć do Zakonu Świętego Miecza, później jeżeli staniesz się dość znanym userem, zgłoś się do wybranej gildii, która Ci odpowiada (szczegóły w Ziemiach Niczyich). Napisz też trochę o sobie (chyba że się wstydzisz ^^).

Ave

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj

Chyba nikt tego nie pisał,no to ja napiszę:zostań tutaj na dłużej :) Dołącz do jednej z gildii i kiedyś może Zakonu.Miłej zabawy :]
I w sumie to napisz jeszcze troche o sobie;p

tomisakis

Whiskas
VIP
Witaj.Nie przeklinaj,nie denerwuj innych,nie spamuj.Zostań na dłużej.Dolącz do jakiejś gildii(Buntwonicy lub Najmnicy) i Zakonu

Fahrenheit

Pimpu?
Siemka, Hadler, bądź aktywny, napisz dużo sensownych postów. Naprawdę brakuje nam na tym forum mądrych nowych, ostatni nowi, z których coś wyszło to chyba ja, szkeleton3 i tomisakis. Dołącz do gildii (Najemnicy potrzebują nowych ludzi) i do Zakonu.

Hadler

Member
Dzięki wszystkim za przywitanie mnie. A jeśli chodzi o więcej informacji, to sorka, że nie napisałem więcej, ale śpieszyłem się bo rodzice kazali mi kończyć, a chciałem ogólnie jeszcze parę tematów zobaczyć :), no dobra: urodziłem się w Łodzi, ale mieszkam w Pabianicach. Mam zamiar zdać do technikum informatycznego lub elektronicznego, jesli się nie uda to pewnie pójdę gdzieś do zawodówki.

Wysoki93

Active Member
No Hadler i ja Ciebie już lubię :) Jestem w 1. klasie technikum o profilu elektronicznym (klasa 1ac w Giżycku).
Miejmy nadzieję, że znajdziesz tutaj wiele ciekawych wątków, "wszystkiego dobrego na nowej, gothicowej drodze życia"

Do góry Bottom