Siemanko

doctor

Wariat
Weteran
Jestem doctor ;) o sobie moge napisac tylko tyle ze bylem przez dlugi czas moderatorem potem globalnym i chyba nawet juniorem ale na chwilke ;) mieszkam w ostrowie wielkopolskim.
Lubie jezdzic swoim autem i trafilem tu ponownie bo chcialem sprawdzic co sie pozmianialo, jak czas pozwoli to moze nawet znow zaczne postowac ;)

Kacperex

KacŚpioszek
Siema Doc!
Kope lat.
Cieszymy się, że ponownie zawitałeś w naszych skromnych progach. Na pewno zmieniło się sporo, ale niepowtarzalny klimat nadal pozostał =].
Baw się dobrze i wracaj na dobre.
Enyoj.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Co jest doctorku ?
Lata świetlne Cię tu nie było. Witamy ponownie i zapraszamy do Najemników by szerzyć spam i gwałcić dziewice : >

Electric Dragon

Majster
Weteran
Lata świetlne go nie było, ale kiedyś też wrócił i od tamtej pory siedzi w Buntownikach . Wara od niego ;p

Cześć ponownie doc. odchodzimy i wracamy. Pojawiaj się częściej :)

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Siedzi tam, bo nie wie co dobre ; ] No ale nie będę Wam wykradał weterana : p

Vendetta

Deathproof
VIP
What's up, doc?

Ten Twój avatar jest starszy niż syn Kaca ;) Klasyka, ma już swoje miejsce w moim hall of fame. Miło Cię znów widzieć, chyba zamieniliśmy kiedyś ze sobą dwa słowa. Dobrze by było, gdybyś został na dłużej :)

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
doc, jak 'estes hetero to zmieniaj czym predzej gildie :D

yo btw

doctor

Wariat
Weteran
Postaram sie zostac na dluzej ale przyznam szczerze ze forum tak bardzo sie rozroslo ze naprawde ciezko jest mi sie narazie polapac w tematach itd tymbardziej trudno ze nie gralem w zmierzch bogow, risena i arcanie ;P

Co do avka to tak - to ewidentnie klasyka :) nadal mi sie podoba i nadal zostanie.
Jesli chodzi o gildie to wolalbym byc we 2 naraz :p

Nau jestem hetero ;)

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
A Najemnikach jestem Ja i Jedi, czyli dwa zjeby z Magufff, no może Jedaja już nie ma bo pracuje przy budowie orlika w Warszawie (xD) ale ja jestem dalej ; p No i Nau jest, reszta szału nie robi; ]

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
I po co zakładałeś temat na przywitanie Asie :D
Chcesz mieć wgląd obu gildii zostań koordynatorem zadań Gildiowych. Oni maja ten przywilej. Jednak to wymaga Pracy a nie Opierdalanka :p
Po dwóch dniach ci się znudzi i znowu zwiejesz hehe. Wrzuciłbyś przynajmniej fotkę swojego pocisku, bo nie widziałem twojej Preludy.

doctor

Wariat
Weteran
Jedno starsze zdjecie jeszcze bez owiewki:
46589123.jpg

wa1.jpg

wa2.jpg

Prosze niedawno robione :)
Motor B20A9 - 2.0 16v - 140KM i 172Nm

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Jakie alusy założył :D
Czy od zakupu ?

Szkoda, że biała. Jakoś nie bardzo mi odpowiada w tym kolorze. Za to silniczek niczego sobie 140 koni daje przycięcie :)

No to teraz w miasto na laski xD

doctor

Wariat
Weteran
Alusy mi sie podobaja akurat :p ale byly od zakupu
Biala wg mnie najfajniejsza w tej budzie, co do silniczka w miare sie sprawdza bo buda nie jest ciezka wazy cos kolo 1150kg i owszem popitala ale juz chcialbym cos mocniejszego i na wiosne auto bedzie wystawione chyba ;) troszke zal sprzedawac bo jest zajebiste ;)
Bedziesz kiedys w Ostrowie to cie moze przewioze ;)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Powiedz mi Ostrów jest niedaleko kalisza si ?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Damn...a ja byłam w ostrowie xD We wrześniu

Teraz mi się tak przypomniało.

Do góry Bottom