Siemaneczko Na Sniadeneczko

Razor13

Member
Siemka , nazywam się Robert i pochodzę z Wrocławia .. Mam 14 za niedługo 15 lat i dowiedziałem się o tym forum z forum.tawerna-gothic.org ..
Interesuję się grami komputerowymi i jestem fanem gothic szczególnie 2 i 3 .. Zostanę tutaj na długo i myślę że na zawsze ...
Pozdrawiam wszystkich VerX

tomisakis

Whiskas
VIP
Hej. Przeczytaj regulamin do którego się stouj. Nie spamuj, nie przeklinaj, pisz w języku polskim. Miłego pobytu.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Co w trawie piszczy

Zapoznaj się, nie łam regulaminu. Powodzenia, w razie pytań wal śmiało.

Witamy w Kolonii Karnej

Ciekawi mnie kto ci na tawernie powiedział o naszym forum ? Wątpię by nas tam polecano ;]

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
Witamy serdecznie! Mamy nadzieje, ze zostaniesz na z nami na dlugo : )

Nie draznij modow (poki co, pozniej pewnie nie beda przeciw : P), szanuj adminow (oni sa tu wazni ; ]) i nie spammuj.
Dasz rade!

Razor13

Member
yeed od ZeRuS tak gadał .. :p i powiedział że to dobre forum ^^

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
yeed od ZeRuS tak gadał .. :p i powiedział że to dobre forum ^^

Nie znam człowieka, ale najwyraźniej wiedział co mówi :)

btw ciekawe czy tawerna nadal w sandboxie siedzi xD

Razor13

Member
Siedzi siedzi i jakoś się trzyma możesz zajrzeć .. tylko trochę tam Userów brak i wogóle nie ma kto rozwijać forum ^^ :p
Ale jak się nazbiera to coś może wyjdzie ;/

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Siedzi siedzi i jakoś się trzyma możesz zajrzeć .. tylko trochę tam Userów brak i wogóle nie ma kto rozwijać forum ^^ :p
Ale jak się nazbiera to coś może wyjdzie ;/

Trochę...słabo powiedziane. Jak nie wylezą z sandboxa to zginą marnie. Tak fakt.
No cóż ja tam za nimi płakać nie będę ;P (no offence)

ja tam nie mam nic przeciwko przejściu niedobitków do nas :D
część zostanie a część odpadnie jak to zawsze. zakładem ,że na tawernie tez można znaleźć wartościowych userów.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Spokojnie, bez nerwów. "Tawerna", z której on pochodzi to inna niż ta, z która mieliśmy ciekawe kontakty... to inne serwisy.

BTW. Tak patrzyłem kiedyś na niektóre wasze artykuły, trochę podobne do naszych są.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
aaa..tak właśnie coś mi nie pasowało. Tak to ta tawerna co rypie od nas arty ^^

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
Cześć. Też jestem z Wrocławia. Witamy. Zostań na dłużej i stosuj sie do regulaminu.

Silden

RPG'owiec
VIP
Witaj. Przeczytaj regulamin, stosuj się do niego. Baw się dobrze itd...
Miłego odbytu... Tfu! Pobytu.

P.S. TG śmierdzi.

Razor13

Member
Może i jest trochę beznadziejna ale coś ktoś musi zrobić jak tam Założyciel ma 77 postów.. to śmiesznie można powiedzieć że to trochę cienkie forum. Zobaczy się , ale najważniejsi są tam Userzy których nie ma bo raczej nikt tam nie looka.. :p

Kacperex

KacŚpioszek
tawrna-gothic. Tak to te łoszki, co miałem z nimi akcję odnośnie kradzieży od nas żywcem artykułów i newsów. Potem coś pozmieniali i jakoś sprawa ucichła. Niesmak jednak pozostał.
Wszak witamy Cię nowy użytkowniku. Zapraszam do aktywnego udziału w życiu forum. U nas nigdy nie jest nudno ;)

ryaan

Member
Witaj na forum ;) Zapoznaj się z regulaminem, dołącz do którejś z gildii oraz do zakonu i zostań z nami na dłużej :)

stanislaw35

New Member
Witam .Pozdrawiam Wszystkich .Jestem z Lubuskiego a 35 to miałem 5 lat temu . Grałem we wszystkie Gothicki oraz Risen .Na forum debiutuję. Jak wyjdzie demo Gothic 4 to forum się ożywi , że już nie wspomnę po wydaniu gry .Będzie o czym pisać - oczywiście jak już trochę się pogra .A narazie w oczekiwaniu na grę śledzę różne informacje na temat Gothica 4 .Czekam niecierpliwie na grę .
Pozdrawiam .

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Nie chwytam czemu nie mogłeś założyć nowego tematu na swoje przywitanie, ale spoko.

Co do wieku to dyskusyjne, ale jeśli to prawda to abi nie będzie czuła się samotna w końcu hehe

Witamy i zapraszamy do udziału w życiu forum. Tutaj wiek to sprawa drugorzędna tak naprawdę.

Razor13

Member
No cóż jeśli to nie ta tawerna to nic.. Ale ciebie też witamy baw się dobrze ^^

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
Witamy, stosuj się do regulaminu. Pamiętaj żeby (nie) spamować,przeklinać, wyzywać innych. :) No i baw się dobrze.

Do góry Bottom