Uuuuhuu, nasza sekta sie rozrasta
CYTAT
Oglądałaś 12 odcinek 7 serii, ten, kiedy Cox opowiada swojemu dziecku bajkę o tym, co się działo w szpitalu. Po prsotu bomba!
No tego akurat nie pamietam..... Tak po odcinkach i seriach nie kojarze zbytnio, bo ogladam na przyklad 2 odcinki z 3 serii, a znowu nastepnego dnia trafii mi sie na serie 7. Ale ogolnie fabule lapie i wiem o co biega.
CYTAT
Szczególnie przypadł mi do gustu moment, w którym szanowny pan czyściciel obdarza JD'iego upiornym spojrzeniem, a w tle słychać złowrogi śpiew chóru. Niezła jest jeszcze chwila, gdzie JD wszczepił (dał do zjedzenia) czyścicielowi nadajnik GPS, janitor go za to brutalnie znokautował, gdy ten zmieniał baterie do narzędzia śledczego. Akcja ta była nad wyraz piękna.
hehe, a kiedy on go nie obdarza zlowrogim spojrzeniem? Ten ich odwieczny konflikt nigdy mi sie nie znudzi. Pamietam jak raz JD zakupil nowego mopa czyscicielowi. A ten po prostu nie mogl uwierzyc, ze jest to prezent z czystego serca.
No i te przemyslenia JD-iego, ten jego wewnetrzny glos. Bossskie.
No poprostu Scrubsy wymiataja.
A znacie cos podobnego? Znaczy nie humorem, bo czegos takiego poprostu nie ma. Gdyby bylo, to nazwalabym to zwykla profanacja....
Cos hmmm.... rownie smiesznego. Bo z tego co sie orientuje na Comedy Central Scrubsy na pierwszym miejscu w hierarhii,potem dlugo dlugo nic i ewentualnie Dwoch i pol, czy jakos tak.