To własnie tak grałem bez kodów i tak sie zlożyło ze po wykonaniu all zadan w geldern poszlem do Trelis zrobilem 2 zadania moze wiecej ruszylem do gorna po pancerzyk no i skurw**l "Eroll" nie chcial mnie wpuscic wiec zarobilem 50 k zlota dalem mu wzielem zadania od gorna i poszlem do dawnej okary a tam "Kan" solowal maga no rach ciah w leb orkom a potem kan dostał z łuku a niewiedziałem ze są jakieś zadania z tym "kanem" ubilem go i poszlem dalej potem mialem klopoty ale to nic zrobilem pare zadan w vengradzie i poprosilem lee o pomoc ale wczesniej zajebalem Erolla i 50k zabralem moje szkoda ze wojownik ktury mi pomagal zabil go ... potem gdy lee sie zgodzil pomuc teleportowale sie do GOTHY i wyszlem po lee i ide z nimi laze po gothcie i nic niechce zaliczyc zadania mooze trza bylo z erollem gadac a kod na spwan nie dziala na erolla a moze to bug niewiem sam juz moze pokrecilem troche ale nie jest tak zle chyba prosze save więc tak po odprowadzeniu wojsk z lee do gorna dalej chyba! dam rade ...