Samozamykacz

Status
Zamknięty.

Jedi

Caporegime
VIP
Poszukuje programu który sam zamyka system, tzn. komputer...

Bywa taka sytuacja że sciagam coś z internetu, lub skanuje system a że robie sobie to najdokładniejszym sposobem to długo mi to trwa.

I wlasnie do tego by mi się przydał program, najlepiej darmowy który sam zamnie system, żebym mogł położyć się spać i nie musiał rano słuchać wykładu rodziców na temat internetu, sciagania itp.

Prosze o pomoc i z góry dziękuję

Pozdro

P.S - oprócz programu winertweak 9czy jakos tak :) ) bo mu on muli kompa, nie wiem czemu -.-

Potak

Member
Shut Down-O-Matic - jest na www.komputerswiat.pl :> Prosty i łatwy w obsłudze :> Kilka możliwości w wyłączaniu kompa m.in o której godzinie, data, odliczanie sekundowe etc :]]] Pozdrawiam

Jedi

Caporegime
VIP
Znalazłem już program "zamykacz" ale mam taki problem że on nie działa wtedy kiedy komputer przechodzi w stan uśpienia tzn. jak ruszam myszką żeby rozbudzić to pojawia mi się ikonka jaka jest przy ekranie logowania, mimo że nie mam hasła, jak nastawiłem sobię na próbę na 10 min i siedziałem na kompie to rzeczywiście system się zamknął.

Dzięki i Pozdro :)

Schreder

Member
@UP
Boże nie wiem co to ma być..
@Topic
Program nazywa się chyb System Closer czy jakoś tak. Mi działa super więc też go sobie ściągnij :)

Nie odpowiadać na posty botów, bo ostrzegam, że będe za to warny dawał - szczur

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
jak ruszam myszką żeby rozbudzić to pojawia mi się ikonka jaka jest przy ekranie logowania

Pulpit > prawy przycisk myszy > właściwości > wygaszacz ekranu
Tam masz opcje zaznaczoną "Po wznowieniu wyświetl ekran powitalny"
Odznacz ją ;).

doctor

Wariat
Weteran
Witam wlasnie zaopatrzylem sie w "Shut Down-O-Matic"
jaki iz korzystam z mozilli FireFox'a mam menadzera plikow do sciagania ...
gdy ustawiam SDOM (Shut Down-O-Matic) na wylacz Po Aplikacji i wskazuje na menadzera plikow,
program nie wylacza sie... robi to tylko wtedy gdy ustawie w mozilli zeby menadzer zakonczyl prace po sciagnieciu plikow...

no dobra zdaje to egzamin ale tylko w mozilli no bo w BitTorencie nie ma takiej opcji zeby zamknal program po sciagnieciu wszystkiego...

No wiec pytanie brzmi, czy idzie to jakos ustawic zeby SAM ZAMYKAL SYSTEM a nie zamykal dopiero wtedy gdy okno do aplikacji sie wylaczy, jest jakis bardziej zaawansowany program do tego typu zadan?

doctor

Wariat
Weteran
CYTAT(cichy @ 05-04-2007, 14:46) [snapback]137365[/snapback]
Ja używam programu o nazwie "Wyłącz". Jest bardzo prosty w obsłudze i zamyka system w czasie jakim sobie ustawisz. Nie wiem czy w google znajdziesz więc dam Ci link z wyslijto.pl: http://s007.wyslijto.pl/?file_id=12421343924487851036

pzdr

hmm... a potrafi zamknac system gdy aplikacja skonczy swe dzialanie a nie zamknie swego okna ?

bo czasowo to Shut Down-O-Matic tez tak potrafi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom