Naszła mnie jedna refleksja, tak już po czasie. Po obejrzeniu filmiku, cały czas gdzieś w tle zastanawiałem się, do kogo jest podobny nasz nowy/stary Bezi i nagle mnie olśniło. Chłopaki wzorowali się chyba na Orlando Bloomie (chyba tak się go pisze). Grał w Królestwie Niebieskim, Władcy Pierścieni i oczywiście w Piratach z Karaibów. Co myślicie o mojej teorii?
Nie zgodzę się. Nie widzę tego podobieństwa. Do tego Orlando Bloom jak na swój wiek ma dość dziecinne rysy twarzy. Tutaj bohater totalnie nie pasuje mi do niego. Może chodziło ci o Orlando Booma
A kto powiedział, że pan przystojniak to jest Bezimienny ? Przecież to może być po prostu jakiś ważny fabularnie NPC...
A kto powiedział, że pan przystojniak to jest Bezimienny ? Przecież to może być po prostu jakiś ważny fabularnie NPC...
Biaf tak powiedział...ale ja nie wiem, czy mogę mu ufać
Skąd pomysł, że to Greg? O ile pamiętam Greg był przetrzymywany na innej wyspie, niezasiedlonej przez ludzi, a tu wygląda to na port piracki (bynajmniej to wiem z informacji o Risen 2 i z wywiadów). Czy ja już źle mówię?Bezimienny wykopał Gregoriusa z karczmy,
Faranga była zacofana, może gnomy z innej części świata są bardziej ucywilizowane. Tak samo jak z orkami w pierwszych częściach Gothica i ich nagłą zmianą w Gothicu 3.Czyżby w końcu wprowadzili jakąś interakcję z gnomami oprócz ubijania ich? Ciekawi mnie to
Może gnomy odkryły swoją smykałkę do interesów oraz udostępnili handel swoimi przedmiotami z ludźmi? Jak wiemy gnomy zbierały wszystko, ale były chamskie. Widocznie tu się coś zmieniło.....Faranga była zacofana, może gnomy z innej części świata są bardziej ucywilizowane. Tak samo jak z orkami w pierwszych częściach Gothica i ich nagłą zmianą w Gothicu 3.
Jestem skłonny uwierzyć raczej w to drugie Easter egg i tyle