Bo w pierwszym polu wpisujecie miesiąc, dopiero dalej dzień i rok
Znamionuje, iż gra będzie ciekawa fabularnie
Popatrz na klimat Farangi i zwróć uwage ,że było to w ogóle zacofane miasto portowe na częściowo tropikalnej wyspie .Hm, wygląda na to, że Faranga musiała być bardzo zacofana (stawiam na 300-400 lat), skoro w tym trailerze architektura stoi na tak wysokim poziomie - brukowane ulice, budynki na oko z XV,XVI wieku. Mroczny, klimat, akcja, bijatyki oraz Piranha Bytes. Czegóż więcej chcieć?
Co do magii to powiem krótko: mnie to się niezbyt podoba, ale jest już realniejsze niż poprzednia magia. Więc czemu nie? Mam tylko nadzieję, że na początku bd można zadać co najwyżej jakieś lekkie obrażenia, a nie kill na zawołanie.
Nawet tak nie mów. Właśnie to mi się podobało najbardziej w Risen/Gothic , że masz wolną rękę i zero zobowiązań, chodzić, zwiedzać, biegać. Wszystko samemu. Z kimś kto biega za tobą nie będzie to już takie klimatyczne.czyli najprawdopodobniej nigdy nie będziemy sami przemierzać wyspy
Risen/Gothic , że masz wolną rękę i zero zobowiązań, chodzić, zwiedzać, biegać. Wszystko samemu. Z kimś kto biega za tobą nie będzie to już takie klimatyczne.
Przypomnę, że w wywiadzie z Mike Hooge'm powiedział, że w zależności od naszych stosunków z przyjaciółmi, będą nam pomagać lub nie. Będzie większa kooperacja z innymi. Ja tak sobie myślę, że towarzysze pomagają w krytycznych momentach lub pomagają przy misjach jak masz problem .Ja narzekałem, że za mało kooperacji z npctami było. Fakt latanie przez całą grę z kims u boku odpada, ale pomoc zaprzyjaxnionych npcetów w wykonaniu poszczególnych misji HELL YEAH!