Reset

Status
Zamknięty.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Witam.. Mam taki problem - od wczoraj.. Normalnie grałem w gry, wszystko było ok.. No i gram sobie a tu nagle reset, włączam znów, gram reset.. Następny dzien (czyt. dziś) włączam jakąś gre, pograłem chwilę i znów to samo.. Oczywiście komputer spełnia wymagania gier.. Co zrobić?
Z góry dziękuje.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Będize nie wesoło....zapewnie pada ci twardziel.
Format misiek format

Vullin

Feainewedd
Na starym kompie miałem identyczny problem. Oprócz tego co powiedział yeed zobacz czy z Twoim wiatrakiem wszystko w porządku. Możesz mieć fatalne chłodzenie i to powoduje wyłączanie się komputera.

Thran

Che Świniara
Są dwie opcje.

Albo wiatrak jest porządnie zasyfiony.

Albo pora na reinstall.

Spróbuj wpierw wyczyścić wiatrak jak nie to tylko reinstall pozostaje,

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Fakt...wiatrraki moga słabo działać i komp się grzeje...ja co pewien czas traktuje je z odkurzacza xD

Lub zasilacz ci siada...przez co wiatraki wolniej chodzą..przez co komp ci się grzeje

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Zasilacz raczej dobry 2 miesiące temu kupiłem :p. Spróbuję przeczyścić, formata też zrobie.
Thanks! xD

Dzyl

El Principe
Albo spala ci się wiatrak albo masz coś z zasilaczem, no mówisz że niedawno kupiłeś , ale wiesz jak to jest...Kupisz a po kilku tygodniach się je**e.Mi też się kiedyś ciągle komp sam resetował ( no nie tak kiedys, jakies 2 miechy temu ;P ) i wymieniłem zasilacz i wszystko gites.
Ale jeżeli to nie zasilacz ani wiatrak, to może masz coś z kablami ? No albo niestety dysk twardy...

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Znów ten sam problem... Żebym pamiętał co wtedy zrobiłem :<
Format odpada.. Dałem przywracanie systemu.. Nic.. ;/

Thran

Che Świniara
To w takim razie pozostaje tylko czyszczenie kompa a jak nie to pomoże to tylko format niestety ja mam to samo co jakiś czas i muszę formatować :)

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Bardzo możliwe że to wina zakurzenia (jak teraz patrzę co tam jest :|). Zaraz przeczyszczę, zobaczymy :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom