CYTAT(xardi4444 @ 06-08-2008, 10:19)
index.php?act=findpost&pid=191638
Dobra ale jak nie zadziała to się wnerwię.
Bez kodów też grałem i nie mogłem sobie poradzić z jaszczurem <haha>
Ale skorzystałem z magii i go załatwiłem.
Ale muszę przyznać że bez kodów w G3 daleko nie zaszedłem. G3 jest trudniejszy od 2 i 1. 2 i 1 bez kodów pokojnie mozna przejść. Ale z 3 są już kłopoty( przynajmniej ja mam.
)
spokojnie*
padłem
jak chcesz używać kodów ale bez używania storyhelpera. Po prostu jak masz np zadanie przyniesienia iluś tam ziół to spawnujesz tyle, albo masz przynieść np irmakowi broń to spawnujesz broń dajesz, jak masz dać np temu od łodzi w silden to spawnujesz młotek piłe i od razu plan łodzi i dajesz mu i masz zadanie i reputacje. [link:
http://gothic.org.pl/gothic-3/kody.html]
Pytanie tylko po co grać używając kodów w taki własnie sposób, to samo Storyhelper. Mozna zobaczyc JAK przjedziesz gre z ciekawości ale grać w taki sposób to bezsensowne tracenie przyjemności z gry. Ale Twoja decyzja
Dobił mnie Twój post pod pewnym względem... już pomijam pytanie. Wytłumaczcie mi JAK można pisząc na klawiaturze zrobić coś takiego:
CYTAT
(...) kodów
pokojnie mozna przejść. Ale z 3 są już kłopoty( przynajmniej ja mam.
)
spokojnie*
POPRAWIAĆ W TAKI SPOSÓB PISZĄC NA FORUM :blink:
hardcore. To jak z tym dowcipem co blondynka korektoruje monitor zeby poprawić błędy.
Człowieku, dajesz kursor PRZED "pokojnie" i dopisujesz "s" zamiast pisać gwiazdki.
Czy naprawde tego nie umiesz?
a propos trudności to zagraj sobie w NOC KRUKA:| 1,2 i 3 są proste ale dopiero dodatek NOC KRUKA a szczególnie początek (jeszcze grając magiem (tzn nowicjuszem jeszcze wtedy!)) jest bardzo wymagający