Tak więc i czas na mnie. Ja również pasjonuję się grą Gothic już od pojawienia się pierwszej części tejże gry cRPG. Znam każdy zakątek, każdego miejsca, umiem zadania, nawet dialogi. Gothic, Gothic II i Gothic II Noc Kruka to dla mnie pryszcz. Nie mam kłopotów z płynnym pisaniem oraz mam bogaty zasób słownictwa, no a teraz powiem coś o waszych wymaganiach.
Ortografia - działy i tak będą przechodzić korektę, więc nie przykładamy, aż tak dużej wartości do tego, lecz Word, czy nawet słownik nie gryzie.
Ilość - nie liczy się ilość, ale jakość. Działy musza być zwięzłe i treściwe ludzie nie są nauczeni czytania dużych prac.
Czytelność - działy napisane muszą być zrozumiałe, tak aby potencjalny czytający zrozumiał o co chodzi.
Zero - emotikonek, słów w stylu jush, wtf?, lol, itd.
Odpowiedzialność i czasowość - działy muszą być szybko, a zarazem dobre.
Ortografia - no tu chyba tytuł zdobywcy szkolnego Złotego Pióra Pelikana mówi sam za siebie, więc bez przechwałek, ale ortografia to moja najsilniejsza strona.
Ilość/Jakość - nie stanowi to dla mnie problemu, umiem pisać dużo rzeczy nie zbaczając z tematu i nie powtarzając wielu rzeczy w kółko.
Czytelność - tu jest różnie, bo czasami piszę zbyt skomplikowanie, ale usunięcie tego błędu nie zajmie mi dużo czasu.
Zero - tego nie używam w żadnych artach
Odpowiedzialność i czasowość - na razie będzie problem z tym, ponieważ mój komputer wraca do mnie dopiero, albo może i już za 2 dni, więc na razie nie piszę artykułów na RPG Tower, którego jestem Redaktorem Naczelnym od niedawna.
Więc proszę zespół portalu o rozważenie mojej prośby o zostanie redaktorem działów Gothic II Noc Kruka i Gothic 3.
Pozdrawiam, Lokos.