Pytanie.....

Status
Zamknięty.

MichałABG

Member
witam wszystkich. mam do was pytanie.... jestem już prawie na końcu gry (mam do zdobycia ostatni artefakt) i dręczy mnie jedna myśl.... Mianowicie: wiem, że jeżeli się idzie drogą buntowników, to na końcu gry dostajemy zadanie od Innosa abyśmy wyzwolili Myrtane z pod okupacji orków.... Wyzwoliłem już Cape Dun, Montere, Geldern, Trelis, Gothe i Faring... Faring odbiłem przypadkowo, ponieważ gdy przeteleportowałem się do Gothy, nagle zaczeli przychodzić do tego miasta wszyscy orkowie i ich najemnicy z Faring.... Wybiłem ich prawie wszystkich, aż w końcu zaczeli uciekać.... W innych miastach gdy uciekali orkowie pojawiał sie napis: ZADANIE UDANE: OSWOBODŹ (np.) MONTERE a w Farning - Nic z tych rzeczy.... nie ma orków w mieście, są za to buntownicy, ale w dzienniku w zadaniach udanych nie mam misji OSWOBODŹ FARING.... acha i jeszcze jak wchodze do zamku do Faring to atakują mnie buntownicy i karzą mi się stąd wynosić.... i tu rodzi się moje pytanie: czy będe musiał grać od nowa, czy nie??

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Sytuacja wydaje się co najmniej dziwna. Z Gothy do Farning jednak jest kawałek drogi. Jakiś dziwny bug. Jeśli nie masz zapisu z przed tego incydentu to chyba nie masz wyboru i musisz zacząć grę od nowa, jeśli chcesz ukończyć drogą Innosa. Ewentualnie możesz grać dalej i zobaczyć, czy Innos zaliczy ci to zadanie. Albo pójść inną drogą.

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Tak czasami się dzieje że orkowie z Faring atakują i nic nie poradzisz, no chyba że grasz bez patchy, być może one pomagają. A to że trzymasz z buntownikami a oni Cię atakują to się nie przejmuj( mozesz wybić orków i buntownikiem Innos i tak będzie z Tobą rozmawiał.). Drogę jaką chcesz grać podejmujesz w momencie złożenia artefaktów, w Twoim przypadku na ołtarzu Innosa. Problem może się pojawić taki iż Innos zleci zabicie Kana przywódce orków w Faring i zarazem dowódce wszystkich orków w Myrtanie. Jak mówisz orkowie z Faring wybiegli do Ciebie czy był wśród nich Kan? Bo jeśli nie to oznacza że uciekł i masz problem jeśli nie zaliczy Ci misji będziesz musiał poszukać go za pomocą kodów. Myślę że nie ma konieczności zaczynać gry od nowa.

Najemnik@

Member
Bug,Bug i jeszcze raz Bug pogadaj z Innosem ,a jak to nie pomoze to lepiej obierz inna sciezke lub graj od poczatku.

gh0st22

Member
W ostateczności gdy nie chcesz grac od nowa, a jednak chcesz ukończyć grę ścieżką innosa to wpisz sobie kod na story helpera (spawn sh) i powiedz mu żeby oczyścił myrtane z orków

MichałABG

Member
dzięki za porady, ale zacząłem grać od początku. temat do zamknięcia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom