Pytanie

Status
Zamknięty.

daria

Szejn
Weteran
Mam małe, ale ważne pytanie.. Czy da się tak zrobić, żeby wylogować się z Gup z innego kompa??
Chodzi mi o to, że raz się gdzieś zalogowałam (? xP) i teraz nie mam dostępu do tego kompa, ale bardzo pilnie muszę się stamtąd wylogować... Czy istnieje na to jakiś sposób??
Może admini mogą mnie jakoś wylogować?? :p

Za pomoc z góry dzięki...
Pozdrawiam, Daria.

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Wydaje mi się ze powinno cię wylogować natychmiast po zamknięcie przeglądarki ze stroną, chyba że wybrałaś opcję, aby twoje hasło zostało zapamiętane. Wtedy nie wiem. Ale tak jest moje zdanie i jestem prawie pewien że to tak działa.

daria

Szejn
Weteran
Tak tak wiem, że to tak działa... Właśnie jest ustawione na zapamiętywanie haseł... I tam jest to hasło, bo wchodziłam tam dwa razy bez logowania się... Logowałam się kilka dni temu, ale teraz muszę się wylogować... :p

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Dario, nie chcę Cię martwić, ale jeżeli nie masz dostępu do tamtego kompa to się nie wylogujesz.. Jeżeli to w kafejce internetowej.. Każdy może wejść.. Jeżeli u kogoś innego.. Trudno powiedzieć. Ja tak czasem mam, że mnie wylogowuje samo gdy włączę. Po przeinstalowaniu systemu itp. Ale cóż.. bez dostępu nic nie zrobisz..

daria

Szejn
Weteran
No dobra, jak się nie da niczego zrobić, to nic na siłę... Dzięki chłopaki za pomoc i pozdrawiam...

Topic Closed.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom