Pytanie Co Do Skrzyń !

Status
Zamknięty.

oj_pio

New Member
Mam pytanie czy jeśli nie otwierałem skrzyń wedlug podanej kolejności
[[[[tutaj]]]]]]
to czy jest szansa że bede mógł znaleźć jakiś fajny miecz bez zaczynania gry od poczatku i otwierania skrzyń według schematu

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Nie skrzyń jest 47 jak dobrze pamiętam ale coś koło tego.Nie ważne w jakiej kolejności tylko liczy się ilość skrzyń wiem że w 14 jest katana i obojętnie z jakiego miejsca otworzysz skrzybie, ważne że 14 i tyle .Na twój przykład katana bedzie w Okaże, tu się zresztą wszystkiego dowiesz http://gothic.org.pl/forum/index.php?showtopic=15087
POzdrawim.

Bezi_Łowca

Member
Po co to w kolejności otwierać niby. To nie trzeba chronologicznie tak jak jest napisane. A mieczy w G3 jest dużo. Na początek to dobry jest ognisty miecz co zadaje 100 obrażeń i można go chyba kupić w Reddock lub w Cape Dun. A jeśli o te takie lepsze to będą one w Normarze pewnie.

EDIT: WYPRZEDZILI MNIE!!!!

oj_pio

New Member
ale jak otwieralem np. skrzynie u Larsona mial tam być Gniew Inossa a tam jakieś inne rzeczy a miecza niema

wg. Lista skrzyń

i tak w każdej skrzyni co otwieralem bo specjalnie sie teleportowalem po rożnych zakatkach swiata żeby pozbierac te lepsze miecze a tam tylko jakies malo potrzebne itemy w zadnej skrzyni nie było miecza

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Gniew Innosa bedzie w ostatniej kolejność nie ma zanczenia to co w skrzyni jest generowane losowo i nie ważne gdzie ją otwożyłeś poczytaj ten temat co Ci dałem tam jest wszystko. Ważny jest numer skrzyni a nie miejsce.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Ale ten opis jest przykładowy tylko. Miecz Laresa będziesz miał w skrzyni x, gdzie x oznacza ilość otwartych skrzyń.
Czyli jak przykładowo miecz Laresa jest w 14 skrzyni, to tyle ich musisz otworzyć aby go znaleźć, niezależnie od tego w którym miejscu znajduje się ta skrzynia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom