, następnym razem, jak inaczej się nie da niż "tak" lub "nie" to napisz... "tak, gdy przyzwiesz demona i on kogoś zabije to exp idzie do ciebie"... w zależności od pytania - Glifion
Z tego co wiem to po zabiciu przywołanego przez ciebie potwora przez kogoś innego to dostajeszy ty exp ale nie jestem pewien. A zresztą popatrz po forum może gdzieś już jest to napisane?
Dostajesz expa, jeśli ktoś idzie ZA Tobą, czyli masz go gdzieś prowadzić, a także: PIRACI, których najmujesz do oczyszczenia z Tobą kanionu, Lares, który Cię prowadzi do ornamentu Vatrasa lub na farmę Onara, a do tego wszystkie przywołane stwory...
Oczywiście dostajesz doświadczenie , ale szkoda że jak się samemu zabije przyzwanego potwora to nie dostaje się doświadczenia , w G1 można było zabijać przyzwane potwory i było spoko zrobiłem na tym z pięć poziomów, ale oczywiście chodzi mi o zabijanie potworów przyzwanych ze zwojów , bo z run to by było bezsensu bo cały czas można by było sobie nabijać doświadczenie , a co wy o tym sądzicie :?:
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.