cLoNe_xx
Król Nordmaru
Witam wszystkich zgromadzonych jest pewna dość ważna sprawa. Stronka, którą założyłem w Lipcu 2002 roku po 3 latach z pomocą wielu ludzi przerodziła się naprawde nienajgorszy serwis Gothic. Ale jak mówią wszystko co miało kiedyś początek musi mieć i koniec. Przeraziłem was tym zdaniem może i tak ale stoje przed bardzo trudnym wyborem otóż jak wiecie już od bardzo długiego czasu jestem mało dostępny. Tak znaczy nie zajmuje sie zbytnio stroną powiedziawszy szczerze ostatnio wogóle. Admini serwisu g4ce siedzieli długo dość cicho ale teraz postawili mnie przed bardzo trudnym wyborem a wręcz powiedzieli, że zastąpią strone inną. Poprosiłem o czas do poniedziałku na zastanowienie się co dalej ale już teraz moge stwierdzić, że będzie ciężko cokolwiek zrobić. Pisze tego posta ze względu aby poznać też waszą opinie na ten temat. Nie wiem jak bardzo cenicie tą strone i jeśli chcecie może mnie przekonacie do nierezygnacji. Natomiast nawet jeśli postanowiłbym dalej prowadzić strone będzie potrzeba do tego więcej ludzi chętnych do pracy przy stronie i mającym pojęcie coś o tworzeniu stron. I prosze nie pisać postów ja moge, ja sie nadaje itd. Udowodnijcie, że możecie pomóc powstać serwisowi. Trudno będzie mi sie rozstać ze stroną z tym forum jak i jego użytkownikami bo to moje największe osiągnięcie.
Pozdrawiam cLoNe_xx
Pozdrawiam cLoNe_xx