W GII jest miejsce, w którym można powiedzieć że są wszyscy (wszyscy oni i nieśmiertelni. Jeśli ktoś grał na kodach to za palisadą orków mógł znaleźć ziemie z GI i tam gdzie był kamień ogniskujący (klasztor) była jaskinia ze zwojem przemiany w chrząszcza, teraz tam są ich ciała.
ja się długo zastanawiałem jka będzie wyglądać ich spotkanie. ale niestety po długich poszukiwaniach lestera gdy go powiadomiłem to się wkórzyłem ze nie będzie tego spotkania. :evil:
Ale jak mieli by sie spotykać, to w tym miejscu gdzie idzie milten po tym jak w I odzyskujesz z nim kamień ogniskujący. (W II diego pilnuje tam rudy) Osobiśie mysle że to jest ,,Zwykłe miejsce,,
QUOTE W GII jest miejsce, w którym można powiedzieć że są wszyscy (wszyscy oni i nieśmiertelni. Jeśli ktoś grał na kodach to za palisadą orków mógł znaleźć ziemie z GI i tam gdzie był kamień ogniskujący (klasztor) była jaskinia ze zwojem przemiany w chrząszcza, teraz tam są ich ciała.
Oj przepraszam bardzo. Ja przeskoczyłem palisade bez kodów! Jest to wykolalne, trzeba tylko znaleść odpowiednie miejsce!!!
A spotkanie zrobili, lecz miejsce spotkania jest super, ściśle, ultra, turbo tajne
Wiec podziel sie swoja wiedza z innymi bo jak widze wielu ten problem trapi ja tez chcialbynm poznac miejsce ich spotkania. Takie stwierdzenia super ściśle ultra turbo tajne sa niepotrzebne skoro nie chcesz napisac gdzie to jest.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.