Program Do ściągania :)

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
Mam problem bo nie wiem, czym ściągać najlepiej mp3, filmy :)
Szybko bez kolejek i bez żadnych tulbarów itd.
Bearshare odpoada, gdyż chciałem zainstalowac to panda odrazu alert. Prosze o linki do downloadu i jakąś instrukcje ;)

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Mogę poradzić co do mp3, sam od niedawna korzystam z tego programu i jestem z niego bardzo zadowolony, a chodzi tu o Aresa. Jest to klient podobny do emula z ta różnicą że na niektórych (większości) komputerach ściąga 10 razy szybciej, można nim też ściągać filmy i inne pliki ale za to nie ręczę bo do tej pory ściągałem tylko mp3. Polecam z czystym sumieniem.

Z wyrazami szacunku. Godfather

Link do najnowszej wersji: Ares 2.0.8

Kacperex

KacŚpioszek
God fajny program :)
Ale mam pytanie. czy ktoś coś odemnie bierze?
C zorbić aby nic odemnie nie wychodziło. ANI, żEBY SAM NIE POBIERAł NIC.
i ZAGADAJ NA GG :) Bo nie wiem jaki masz numer teraz :p

Roioan

Member
Ja polecam stronę www.freezone.webd.pl. Zarejestruj się i zobacz dział Tutorial. Ja mam neta 1024 i idzie mi około 120kb/s.

Pozdro.

xenex

Member
Ja polecam Emula . Muzyke i filmy sciągam właśnie za pomocą Emula(Zwanego Osiołkiem) . Jest to klinet sieci P2P . Jeżeli masz zamiar grać z włączonym "mułem" to odradzam bo wtedy gra się zacina(Mówi o graniu przez Internet) .

Tutaj link do niego .

Polecam również Free download Menager , jednak nie powiem ci skąd sciągać bo nie mogę go wyszukać w googlach .

I ostatnim programem jest Azureus(tylko do filmów ale jedzie kilka razy szybciej niż normalne programy) . Aha co do Azureusa to sciąga się torrenty z odpowiednich stron .

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Ja bym polecał ściągać przez rapidshara i megauploada :) Linki znajdzie się bez problemu w opcji "szukaj" na forach o tematyce warezowej!! Tu masz top liste (wybierz sobie forum, wpisz nazwe płyty/piosenki i ściągaj) http://warez.top-100.pl/ W razie pytań mogę chętnie pomóc!! (znasz gg). Jeśli nie znajdziesz niczego na tych warezach polecam DVHK FORUM. Mimo tego że jest to forum o tematyce tv-sat - jest tam znakomicie rozwinięty WAREZ!!

PoZdRóWkA

Samurai Jack

New Member
Osobiście mogę polecić Ci Bear Share, jeden z lepszych programów do ściągania muzyki właśnie. Jeszcze nigdy mnie nie zawiódł, jeżeli chodzi o dźwiękową stronę ściągania. Pobrać możesz go stąd

Informacja do autora i moderatorów:
Proszę nie uchwalać mnie ostrzeżeniem, gdyż ten program jest bardzo dobry. Różnego rodzaju alarmy Pandy są bezpodstawne, dlatego radzę ściągnąć bezpłatną wersję Avast!, gdyż wyjdzie Ci to tylko na lepsze. Wyżej wymieniony program bardzo dużo pochłania pamięci RAM oraz łącza Internetowego.
Jeżeli moderatorzy uważają to za głupstwo (mój post) proszę o natychmiastową interwencję - nawet, jeżeli skończy się to "warnem". Oczywiście nie musicie stosować się do moich próśb, jednak miejcie to na względzie czytając ten tekst.

Pozdrawiam,
Jack

Zigoz

Debile
Jest darmowy program, który można sciągnąć. Nazywa się iMesh i jest raczej legany :p...

Dłużej. Mądrzej. Lepiej. Prosimy. - GW

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Ja polecam program Direct Connect ++, kiedy znajdziesz odpowiedni i duzy pokoj (HUB) mozesz sciagnac doslownie wszystko.
Niestety nie umiem go skonfigurowac, ale bez problemow znajdziesz jak to zrobic na necie ;)

Download:DC++

pozdrawiam

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
DC rlz. Program jest zaje..fajny. Nie żebym ja używał, ale qumpel tak. Jak powiedział Feomathar ściągniesz wszystko jeśli znajdziesz dobrt Hub.
Polecam również Osiołka :p. Chodzi mi tu o Emule. Można ściągnąć MP3, gry co wolisz.. Nigdy go nie używałem ale qumpel (inny xD) tak. Ściąga naprawde szybko.

Do obydwu z wyżej wymienionych programów radzę sobie załatwić spolszczenie. Dzięki temu łatwiej będziesz mógł się ''posługiwać'' :]

Pozdro..

evenement

Drugi Miecz Gwardii
Ja generalnie ściągam torrenty. Dobrym programem do pobierania jest BitComet. Najczęściej pobieram ze stronki www.torrenty.org . Wchodzisz jak do sklepu ;)

daria

Szejn
Weteran
CYTAT(Godfather @ 18-03-2007, 12:31) [snapback]135985[/snapback]
Mogę poradzić co do mp3, sam od niedawna korzystam z tego programu i jestem z niego bardzo zadowolony, a chodzi tu o Aresa. Jest to klient podobny do emula z ta różnicą że na niektórych (większości) komputerach ściąga 10 razy szybciej, można nim też ściągać filmy i inne pliki ale za to nie ręczę bo do tej pory ściągałem tylko mp3. Polecam z czystym sumieniem.

Z wyrazami szacunku. Godfather

Link do najnowszej wersji: Ares 2.0.8

Polecam ten sam programik-Ares!!Jest bardzo fajny, znajduje szybko i sciaga w miare szybko!!!A poza tym jest tak banalny w obsludze ze.....!!!I jak juz zaznaczyl God mozesz sciagac nnie tylko mp3 ale takze inne pliki w tym filmy!!Naprawde goraco polecam!:p Pzdr Acha i warto dodac ze jest to program calkowicie w jezyku polskim!!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom