RobsonAjax
Member
Hmmm.... sam nie wiem od czego zacząć.
Miałem emulacje a potem jakiś inny błąd:
Error mesage
X.XD3D_InitPerDX: Cant create D3DX context! Error: DDER_UNSUPPORTED.
Cóż, miałem.Po weliminowaniu tego ostatniego, zadowolony zszedłem na Wigile(no taaa Wigilai czas cudów...), obwieszczając starszemu bratu dzięki któremu stałem się graczem Gothica:
Ku***, włączyłem Noc Kruka.- Właściwie nawet nie zwrócił na mnie uwagi
. Moja radść była zdecydowanie przedwczesna, gdyż pominołem to że intro i filmik PB miał zaciachy a zamiast menu widniało czarne tło...
Czytałem o problemach że po DRUGIM włączeniu, a to było moje PIERWSZE.
Robiłem wszystko, wyłaczałem procesy w Mendżeże Urządzeń, z paska zadań też wyłączałem GG i inne, aktualizowałem sterowniki drugiego dysku by móc tam zainstalować NK.... NIC!
Aha żeby było ciekawiej po paru reinstalkach G2 i NK, podobny problem z menu pojawił się w G2
. Też mi nowość z tymi problemami....
No więc proszę was o odpowiedź, bo sam już nie wiem.
Może na koniec powtórze mój problem:
Po dość niskiej rozdzielczosci intra i filmiku PB, słyszę zamiast menu muzykę, a zamiast menu, czarne tło.
BARDZO PROSZę O POMOC!
P.S. Zapomniałem dodać:
-mam Radeona RV250 (Radeon 9000 PRO)
-i chyba 3 lub 4 kostki RAMu, nie wiem jakiego.... ale jutro dopiszę to i inne wymagania mojego kompa.
Miałem emulacje a potem jakiś inny błąd:
Error mesage
X.XD3D_InitPerDX: Cant create D3DX context! Error: DDER_UNSUPPORTED.
Cóż, miałem.Po weliminowaniu tego ostatniego, zadowolony zszedłem na Wigile(no taaa Wigilai czas cudów...), obwieszczając starszemu bratu dzięki któremu stałem się graczem Gothica:
Ku***, włączyłem Noc Kruka.- Właściwie nawet nie zwrócił na mnie uwagi
Czytałem o problemach że po DRUGIM włączeniu, a to było moje PIERWSZE.
Robiłem wszystko, wyłaczałem procesy w Mendżeże Urządzeń, z paska zadań też wyłączałem GG i inne, aktualizowałem sterowniki drugiego dysku by móc tam zainstalować NK.... NIC!
Aha żeby było ciekawiej po paru reinstalkach G2 i NK, podobny problem z menu pojawił się w G2
No więc proszę was o odpowiedź, bo sam już nie wiem.
Może na koniec powtórze mój problem:
Po dość niskiej rozdzielczosci intra i filmiku PB, słyszę zamiast menu muzykę, a zamiast menu, czarne tło.
BARDZO PROSZę O POMOC!
P.S. Zapomniałem dodać:
-mam Radeona RV250 (Radeon 9000 PRO)
-i chyba 3 lub 4 kostki RAMu, nie wiem jakiego.... ale jutro dopiszę to i inne wymagania mojego kompa.