Problem Z Zadaniem

Status
Zamknięty.

tworcio1

New Member
witam jestem w monterze i mam zabic 6 krow zabilem 4 ale 2 kolejnych niemoge znajsc gdzie one sa prosze o szybka odpowiedz z gory dziekuje

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Człowkieku, ale ty masz problemy..
W sumie to ja też chwilkę ich szukałem ale wejdź bardziej w lewą stronę (nie tam gdzie są buntownicy). Tam dalej właśnie są.. No chyba że Ci uciekły..

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Wszystkie krowy są na tej farmie. Przeszukaj ją dokładnie. Muszą tam być.

EDIT: Eh, starzeje się xD...

tworcio1

New Member
albo ja jestem slepy albo mam jakis blad w grze niemoge ich znajsc zaczalem misje od nowa i licze te krowy i sa tylko 4 wtf

Elessar

Inkwizytor
Weteran
wez nie przesadzaj ...
wszystkie krowy są na farmie a te 2 których szukasz są dalej, bliżej drogi między świniami

tworcio1

New Member
zabilem 4 jedna pomiedzy swiniami droga obok chaty przy drodze trzecia kolo skaly pomiedzy jedna swinia i kurczakami a 4 obok
domu domenika reszty nie moge znajsc

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Specjalnie włączyłem grę i znalazłem 7 krów. Wszystkie są blisko budynków na farmie, oraz w otoczeniu krów. jeżeli naprawdę ich tam nie ma to znaczy, że masz buga ale wątpię w to.

tworcio1

New Member
chyba mam buga lazilem po calej farmie wszedzie i sa tylko 4 krowy co mam zrobic :angry:

edik

Member
Wątpie, że to bug, jak wyjdziesz z Montery to po lewj na farmie są jakieś krowy a potem po prawej przy takim budynku....tylko człowieku nie licz na to, że ktoś ci opisze na tej farmie gdzie jest 6 krów a jeżeli to naprawdę bud(w co wątpie no ale....) no olej to zadanie.

V

Vergil

Guest
Spróbuj kod "goto Cow" :p Ale przeszukaj całą farmę, koło świń, wszędzie. Pogadaj z Masonem, może zaliczyło questa.
A jeśli to bug, uruchom kody i wpisz "spawn Cow" . Powinno pomóc.
Pozdrawiam, a co do krów wystarczy poszukać...Jeśli nie ma rób to c o napisałem

tworcio1

New Member
dzieki juz po sprawie zaczalem quest od nowa od cape dun i znalazlem te 6 krow

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom