Problem Z Wyborem

Status
Zamknięty.

alionik

Member
mam pytanie. chciałbym grać po stronie inkwizycji jednak jestem na początku i mam zadanie od delago(chyba) to ten z obozu buntowników każe mi zdobyć kasę o jakiegoś tam kupca na k... jednak misją na stronie inkwizycji jest wydanie delago. nie byłoby problemu gdyby delago nie uczył kradzieży kieszonkowej. pytanie brzmi czy ktoś jeszcze z inkwizycji może mnie tego nauczyć i dla kogo bardziej opłaca się zrobić tą misję czyli za które zadania dostanę więcej złota, doświadczenia itp.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
albo grasz po inkwizycji i musisz wydac delago żeby miasto było pod kontrolą wojowników zakonu lub grasz po stronie bandytów i pomagasz dalego

nie mozesz wykonywac misji od tak raz dla nich raz dla nich bo potem bedziesz miec kłopoty
ja tam miałem i bandyci posądzili mnie o pomoc zakonowi a zakon o pomoc bandytom i nie moglem sie do nikogo przylaczyc bo mnei atakowali o_O

cid uczy kradziezy kieszonkowej 3 w 2 rozdziale nawet jak go wydales ( bynajmniej w mojej wersji )
a według mnie dostaje sie wiecej kasy a mniej doswiadczenia dla zadania dla bandytów a w zakonie więcej doswiadczenia a mniej kasy

Fahrenheit

Pimpu?
W Inkwizycji uczy też taki pan, bodajże Dalman, który jak to sam określił jest złodziejem, choć resocjalizowanym. Jest to świniopas w Klasztorze, zwanym Wulkaniczną Twierdzą. A co do kablowania - musisz podkablować wszystkich, choć skarb pirata Stalowobrodego możesz dać Romanovowi i nie będzie problemów :)

alionik

Member
więc moge wykonać tą misje dla ludzi estebana jeżeli chce grać po stronie inkwizycji?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
możesz wykonać np. dla cida (dla bandytów) on cie nauczy a potem go zabijesz i zrobsiz jakby zadania dla inkwizycji poniewaz pozbyłeś sie cida :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom