Witam, po wielu wielu latach stwierdziłem, że wreszcie spróbuję poszukać pomocy na forum. Grałem na różnych systemach, różnych komputerach i w różne wersje - pirata, złotą edycję pudełkową, wersję steamową. Od windows Xp, przez windows 7 i teraz na windows 11. I zawsze zdarza mi się ten sam problem, mianowicie przy używaniu zaklęć (run/zwojów) po jakimś czasie gry pojawia mi się bug. Bezimienny ma pozę, jakby trzymał w dłoni zaklęcie, ale wizualny efekt zaklęcia nie pojawia się, czaru nie można rzucić i po chwili gra się crashuje, czasem wyskakuje błąd access violation.
Jest to uciążliwe, ponieważ nie pozwala mi zagrać magiem, gdyż musiałbym co jakieś 15-20 minut rozgrywki resetować grę, by móc używać zaklęć.
Próbowałem wielu sposobów, od lat przeszukuję internet. Wszystkiego rodzaju patche i łatki, edycje plików vdfs.cfg, uruchamianie w różnych trybach zgodności itd.
Wiele osób ma problem z błędem access violation, ale stosunkowo rzadko widziałem, by ktoś miał taki problem właśnie z używaniem zaklęć.
Tym bardziej dziwi mnie to, gdyż jak wspomniałem wyżej, ten błąd zdarza mi się zawsze. I to na różnych komputerach, różnych wersjach nocy kruka.
Po wielokrotnym przeszukiwaniu internetu, nie potrafię sobie z tym problemem poradzić.
Może trafi się ktoś, kto będzie w stanie mi pomóc, czekam na odpowiedź
Jest to uciążliwe, ponieważ nie pozwala mi zagrać magiem, gdyż musiałbym co jakieś 15-20 minut rozgrywki resetować grę, by móc używać zaklęć.
Próbowałem wielu sposobów, od lat przeszukuję internet. Wszystkiego rodzaju patche i łatki, edycje plików vdfs.cfg, uruchamianie w różnych trybach zgodności itd.
Wiele osób ma problem z błędem access violation, ale stosunkowo rzadko widziałem, by ktoś miał taki problem właśnie z używaniem zaklęć.
Tym bardziej dziwi mnie to, gdyż jak wspomniałem wyżej, ten błąd zdarza mi się zawsze. I to na różnych komputerach, różnych wersjach nocy kruka.
Po wielokrotnym przeszukiwaniu internetu, nie potrafię sobie z tym problemem poradzić.
Może trafi się ktoś, kto będzie w stanie mi pomóc, czekam na odpowiedź
Ostatnia edycja: