Witam, mam problem. Zainstalowałem Gothica, systempack do g1, te pliki .dll z system oraz GothicKit. Gdy odpalam wyświetlia mi się komunikat "Nie znaleziono punktu wejścia procedury ReleaseDDThreadLock w bibliotece.dll". Klikam OK i odpala się okienko GOTHIC loading... i po chwili wyrzuca mi crasha na tyle mi to wygląda, że to crash. SS: http://scr.hu/4w8l/ohtnn Proszę o pomoc!!!
Jak zainstalowałem Gothica to wrzuciłem pliki z system32. Te 4 dll. d3d8.dll, ddraw.dll <-- w tym tkwi chyba problem, libwine.dll, wined3d.dll, później zainstalowałem PlayerKit do gothica i na końcu g1 systempack.
Nie wiem skąd wymyśliłeś te pliki. Najlepiej usuń całego gothica, wszystkie związane z nim pliki. Następnie zainstaluj go na nowo i doinstaluj systempack, bez żadnych dodatkowych plików.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.