Witam, witam. Co prawda, dopiero co się zarejestrowałem, bo mam problem. Nigdy wcześniej takowy mi się nie wydarzył. Dzisiaj rano ściągnąłem demo Gothica 4, wszystko ładnie, pięknie się instalowało, włączyło się, aż do czasu włączenia nowej gry. Gra się ładowała, ładowała, aż w końcu się załadowała, i ktoś tam konwersował ze sobą ( Głównych bohater chyba z jakąś dziewczyną. ) Nie widziałem tego, lecz tylko słyszałem, ponieważ obraz z ładowania nie chciał się wyłączyć. Mogłem normalnie chodzić w grze, słyszałem kroki i wszystko, ale dalej obraz nie schodził, czekałem tak nawet 15 minut.
2 gb. Ram, karta graficzna ati radeon x1650 pro, 512 mb grafiki. Procesor dwu rdzeniowy, najnowsze sterowniki.. Nvidia PhysX zainstalowana, direct też. Procesor 2.8 Ghz.
Jeśli ktoś mógłby pomóc, to prosiłbym. Wiem, że powinno pójść, kumplowi poszło a ma gorszy komputer.
Pozdrawiam.
2 gb. Ram, karta graficzna ati radeon x1650 pro, 512 mb grafiki. Procesor dwu rdzeniowy, najnowsze sterowniki.. Nvidia PhysX zainstalowana, direct też. Procesor 2.8 Ghz.
Jeśli ktoś mógłby pomóc, to prosiłbym. Wiem, że powinno pójść, kumplowi poszło a ma gorszy komputer.
Pozdrawiam.