Problem Z Misją

Status
Zamknięty.

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
Mam problem.W G3ZB nie chce mi się zaliczyć misja. Misja ta to " Poproś Gorna aby wysłał pomoc do Geldern".No więc gadam z Gornem a on mówi , że ma za mało ludzi. No i potem przyprowadzam mu Lee i jego żołnierzy. No i ide do tej jaskini gdzie jest ten ork co się nazywa mapa czarodzieja czy jakoś tak. Zabijam tamtych orków łącznie z tą mapą czarodzieja. Mam mape mistrza przywołań i gadam z Miltenem. Potem wszyscy idą do Vengardu. Zabijam bestię i zalicza mi misję "Zabij Bestię". Gadam z Gornem i on mówi żebym został królem i nie ma już opcji o pomocy do Geldern. Jak gadam z Gornem to on mówi coś takiego : " Byłoby przykro gdybyś przestał walczyć z orkami i mi o tym nie powiedział , ha , ha " czy jakoś tak i potem jest tylko opcja kradzieży kiesz. U Anoga jest tylko opcja kradzieży kiesz. i "Nauczysz mnie walki?". Inoga gdzieś wcięło.
Czy ktoś miał podobny problem? Jak go rozwiązać?

P.S. Mam nadzieje , że nie powtarzam tematu , i że temat w dobrym dziale.
Z góry za błedy przepraszam.

tomisakis

Whiskas
VIP
Nie miałem takiego problemu, ale rozwiązaniem go jest instalacja patchy. Nie wiem któy naprawia ten błąd i czy save będzie kompatybilny z nowsza wersją. Zanim zaczniesz instalować patche spróbój wczytać wcześniejszego "Sejva" np. tego sprzed wzięciem tego zadania.

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
A czy nie ma jakiegoś innego rozwiązania , bo po instalacji patchy save'y mogłyby mi zniknąć czy coś.Od nowa gry nie chcę przechodzić.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Po instalacji patch'a savy nie znikają. Najlepiej jest się je przekopiować do osobnego katalogu, a później, po spatchowaniu gry, ponownie je wrzucić do folderu z stanami gry.

Zmierzch Bogów jest bardzo zbugowany i postacie mówią już niektóre kwestie nawet gdy nie masz zadania aktywnego. To samo dzieje się z NPC znikają bez śladu, wtedy lekarstwem na to est kod "spawn".

O ile pamiętam po zabiciu bestii, możesz się robić co ci się podoba. Ale i niektóre zadania zostają zablokowane o ile pamiętam.

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
No właśnie mi się ta misja jakby zacięła. Jest ta misja i pisze porozmawiaj z Gornem w gocie.No i wpisałem spawn sh i myślałem , że tak jak w podstawce będzie on mógł mi zaliczyć tę misję ale wogóle nie mogę z nim gadać.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom