Problem Z Dwoma Questami

Status
Zamknięty.

Kanzaki

New Member
Witam. Mam problem z dwoma questami w Gothciu 2 Noc Kruka. Chodzi o to że nie mogę znaleźć dwóch miejsc gdzie są pochowane skarby pirata Grega. By mógł ktoś dokładniej opisać te miejsca lub dać mapkę i zaznaczyć na niej położenie tych mieszków?
Durga sprawa jest taka że niby wiem kto jest tym handlarzem bronią lecz nie mogę znaleźć dowodu :/

Pomoże ktoś? ;)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
wpierw powiedz jakie znalazłaś wtedy ci pomożemy :) (greg sam ci mówi gdzie je zakopał posłuchaj go dokładnie)

a co do drugiego pytania to musisz znaleźć pałasz bandytów z "F" na rękojeści (mają ją bandyci bylejacy) a potem musisz znaleźc grupę bandytów za farmą sekoba (troche se poszukasz) i przeszukać ich obóz. Znajdziesz dostawę towaró z podpisem handlarza bronią.

powodzenia i pamiętaj, istnieje takie coś jak solucja na stronie głównej

Eldoor

New Member
co do Grega i jego skarbów: w dzienniku misji masz opisane te miejsca ^^ a jak te wskazówki nie sa jasne, to wklej jedną i drugą (chyba że reszta to też czarna magia - to zamieść je również) to Ci powiem gdzie się X znajduje ;) tak z pamięci nie dam rady, bo dawno to było

Kanzaki

New Member
Co do Grega to mówi mi że jakimiś schodami zszedł które prowadzą do farmy Onara ,a ja tam żadnych schodów nie widzę i to jest problem ,chyba że gdzieś dalej te schody są :p Właśnie tego nie czaje bo mieszek na wysepce gdzie są 2 wodospady znalazłem i ten pierwszy też co trzeba razem z nim iść.
Co do bandytów to mam już mieczyk z tym napisem F i porozwalałem na tym moście tych bandytów. Właśnie nie wiedziałem co dalej i dzięki.

Tak co do solucji nie chce z niej korzystać bo zawsze jak na nią popatrzę to zobaczę co dalej itp. itd. i gra się staje nudna. Wolę sam odkrywać co dalej itp. itd. ,ale tych questów nie mogę przejść. Dzięki waszej pomocy to teraz z tym handlarzem bronią teraz przejdę ;)

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Będąc na farmie Onara, stań przodem do jego chaty. Teraz odwróć się na wschód ( jeśli dobrze mi się kojarzy), nie ważne, najważniejsze żeby przejść przez całe jego pole i tam szukać schodów na dół. Tam powinien też być obóz bandytów .
Mam nadziej że dobrze pamiętam :)

Hadler

Member
Jeśli chodzi o te schody, to idź na farmę Bengara (jakoś tak się nazywał) i tam przy polach są schody w dół, tam znajdziesz wielki "X" ze skarbem i bandytów, którzy przetrzymują czeladnika stolarza. A reszta jak się zorientowałem została wyjaśniona :)

Eldoor

New Member
Nie wiem, czy to wschód, ale stojąc przodem do farmy Onara, skręcasz w prawo i idzesz, aż po lewej stronie schodów nie zobaczysz. Schodząc po schodkach, uważaj na bandytów po prawej sronie przy namiocie (wiekszych problemów chyba nie powinni sprawic ;))

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom