Problem Z łukiem.

Status
Zamknięty.

ArtuRR

New Member
Otóż mam problem z łukiem. Używam łuku i automatycznie włacza mi się przybliżenie co miło mnie zaskoczyło ale do tego wyskakuje jakiś napis i gdy przybliża jakaś czarna tekstura zasłania mi widoczność muszę oddalić . Czy to kolejny bug ? Czy może da się to jakoś nareperować ?

Zielarz

New Member
masz super ! mi wogóle bezi nie chce zaakceptować łuku tyylko mówi " jak?"

Wrb

Member
CYTAT(Zielarz @ 10-12-2008, 17:13) index.php?act=findpost&pid=205543
masz super ! mi wogóle bezi nie chce zaakceptować łuku tyylko mówi " jak?"

To ja mam taki sam problem ale z kuszą a nie łukiem. Ma ktoś pomysł jak się pozbyć tego buga??

A co do tematu to ta czarna tekstura to prawdopodobnie włosy beziego, naćiśnij "T" podczas strzelania a powinno być normalnie.

wisnia

Member
Pomysł jest jeden. Należy czekać na wielkiego patcha, który powinien to poprawić. Wyjdzie za kilka dni..

Pozdr

Zielarz

New Member
WRB ! to nie żaden bug ! xD poprostu nie masz bełtów, ja nie miałem strzał, przed chwilą sie skapnołem xd

bimber12345

Member
Z z tą "czarną plamą" są to włosy bezimiennego albo jego brwi. Nic na to "sam" nie poradzisz. Ale doszłu doprowadzają mnie te liczne błędy

5iemin

New Member
apropos łuku to ktokolwiek znalazł nauczyciela łucznictwa? w sensie ogólnie zdolności myśliwskich?

5iemin

New Member
CYTAT(Duch @ 11-12-2008, 17:36) index.php?act=findpost&pid=205671
tak przed Geldern stoi i Borys. On Ci pomoże

uff stary dzięki bo szczerze mówiąc już zwątpiłem... zdawało mi się że już wszyskie miasta przeszukałem i nikogo takiego nie znalazłem... a jeszcze mam pytanie co do nauczyciela "duży oręż" otóż wszyscy nauczyciele których spotkałem mogę nas nauczyć "duży oręż II (i ewentualnie duży oręż III) ale gdy próbujemy się tego nauczyć, to wyskakuje że brakująca zdolność "duży oręż" a nigdzie takiej nie można się nauczyć. chyba że znów nie znalazłem odpowiedniego nauczyciela...

bimber12345

Member
nie wiem nie patrzyłem na to, ale może Anog potrafi..?? A jeśli nie to może nie ma. Musisz robić misje czasami nauczyciele znajdą się po wykonanej misji

haxo22

Member
Mowi ci "jak" bo nie masz sztrzal/belt a jak oddalic to trzeba umiec czytac bo sie napis pojawia :). A mi sie zadna textura nie pojawia tzn wlosy beziego ale w dodatku wogole jakies ma takie dziwne i wpadajace w zielen wlosy

bimber12345

Member
W podstawce nic takiego się nie dzieje, ale w dodatku ekperymentowali z włosami i jak zwykle nie wyszło :(

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom