Próby

Status
Zamknięty.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
ile jest tych prób ?
wykonałem już chyba wszystkie nie mam żadnych misji w dzienniku a nadal nie mam wykonaych prób.

PS.poradziłem sobie z tym problemem już dawno.

Granos

New Member
A wykonałeś próbę mistrza Pallasa? Jeśli nie to musisz iść do miasta i pomóc zakonnikom.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
A wykonałeś próbę mistrza Pallasa? Jeśli nie to musisz iść do miasta i pomóc zakonnikom.

oczyściłem miasto z ludzi dona znalazłem tego złodzieja artefaktów oraz inne i pomogłem w mieście temu mistrzowi belschruwofi czyjakostam

szwyniu

New Member
Szukam od samego rana Książki dla Rufusa cos o walce mistrz vitius o tym wspominal, w kazdym razie nie moge jej znalezc przeszuaklem nizsze poziomy biblioteki i nic a potrzebna mi bedzie po to zeby dowiedziec sie jak strozwyc zaklecie zartu bo pozostale juz mam. Wie ktos gdzie jest ta ksiazka?

bimber12345

Member
Na cmentarzu w krypcie. A dokładnie w kufrze. Klucz do niej ma szkielet. Cmentarz jest po lewej od kowala. Proszę Was czytajcie inne wątki.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
udało mis ie rozwiazac mój problem temat można zamknac

dudus123

New Member
to powiedz jak ci sie uddalo bo u mnie tak wszystkie proby wykonalem oprocz pallasa
zakonnikom pomoglem i pogadalem o tym z pallasem ale proby nie ma wciaz
i nikt nie chce ze mna gadac(oprocz handliitp)help

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
to powiedz jak ci sie uddalo bo u mnie tak wszystkie proby wykonalem oprocz pallasa
zakonnikom pomoglem i pogadalem o tym z pallasem ale proby nie ma wciaz
i nikt nie chce ze mna gadac(oprocz handliitp)help

wykonales pozostałe próby?
powiedział ci carlos w mieście że nie ma juz problemów w mieście? gdy ci tak powie to od razu idziesz do igniatusa ze wykonales wszystkie próby.

dudus123

New Member
carlos wyslal mnie do mistrza pallasa ten dal mi kase pogadal tam jaki jestem super,a w dzienniku dalej nie zaliczone a igniatus mnie olewa ;/

a i dal mi list, ten co mnie wypuszcza z miasta
prosze o szybko odpowiedz bo juz 2 dzien sie z tym paluje

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
po pierwsze edytuj posty

po drugie zrobiłem zadania od mistrza belschwura? czyli dales potrzebujacym mikstury oraz mięso?
wypeziles wszystkich ludzi dona z miasta? (masz zabic lukora i dowódce bandytów w miescie)

dudus123

New Member
tak z carlosem juz gadac nie moge i zrobilem wszystkie jego zadania z tym belschurem czy jakos tak tez,
w klasztorze z nikim nie moge gadac a proby pallasa i tak nie mam zaliczonej

szwyniu

New Member
Sprawdz czy zrobiles na pewno wszystkie zadania z miasta jesli nie dokoncz je albo zrob cale w tedy jaksi straznik moze cie zaczepi, ale skoro carlos dal ci list to watpie zeby jakies zadanie pozostalo niewykonane. Zawsze mozesz sprobowac od nowa ;]

bimber12345

Member
Jesli chodzi Ci o te próby dla mistrzów w Klasztorze to są nimi : Abrax, Iluminar, Cyrus, Arik, Vitus, Ingatius. Od nich musisz misje zrobić. Abrax da Ci odnalezienie 2 nowicjuszy i roślin. Iluminar wiedze teoretyczną z tworzenia zwojów. Cyrus zabranie artefaktu i rozmowa z Sewerynem. Arik walka, trening podstawowy. Ignatius przeczytanie książek i odnalezienie Kryształu ognia, który jest w ruinach za Klasztorem i właśnie do tej misji dostałeś możliwość wychodzenia po za fortecę. To są wszystkie próby mistrzów.

EDIT:
Pallas nigdy nie da Ci próby,

AzeruS

New Member
Mam podobny problem wykonałem wszystkie misje wszystko co się dało, Aric'a złapałem i resztę prób zrobiłem jak nie macie żadnego rozwiązania to poproszę o jakiegoś save'a gry po ty właśnie quest'cie może być wojownik lub mag ;d
PS. Zostały mi 4 zadania, 1 to ze znalezieniem rozbitków, 2 "nelson's ring"(trza przynieść ring dla nelsona) i "everything that heals"(to ten quest co trza przynieść herby do alchemika) no i ten quest z próbami. Nie używałem kodów

Ajw1

New Member
Pallas i vitus tez daja proby, kolega pare postow wyzej je pominal..od pallasa jest wlasnie wyczysczenie miasta, i tam musisz 4 ludzi dona wypedzic z miasta i zabic scorda(tego przywodce) co do vitusa to ksiazka jak juz ktos mowil jest w krypcie a na "zaufanie" trzeba pomoc temu ktory gnoj przy swiniach sprzata (na prawo od schodow na wyzszy poziom klasztoru, w zastepstwo mu wysylacie taylora ktory jest w jednej z komnat przy glownej bramie, musicie mu dac 10 jablek) Cos tak troche niejasno napisalem no ale trudno..jak cos to powiedz co i jak zrobiles to jescze dopisze czego ci brakuje.

bimber12345

Member
napisałem, że próbę daje Vitus ale zapomniałem napisać jaką. A co do Pallasa to zawsze najpierw robiłem miasto. Dlatego nigdy nie dostałem próby od Pallasa. Przepraszam za błąd.

santiago619

New Member
ile jest tych prób ?
wykonałem już chyba wszystkie nie mam żadnych misji w dzienniku a nadal nie mam wykonaych prób.
i jeszce 2 pytanie komu mam rozprowadzić te zioła bo zostały mi 2.

Prób jest 5... a o tym że je wykonałeś musisz mówić Ignatusowi (ten dla którego kryształ musiałeś znaleźć) zobacz, popytaj sie wszystkich mistrzów jeszcze raz a na pewno sie wszystko wyjaśni. A co do tego zioła to najczęściej wszyscy zapominają o Yoki (ten co przy cmentarzu stoi), o tym co gnój przerzuca przy świniach i o tym co przy wyjściu z klasztoru stoi i czyta książke (ten co ci szaty nowicjusza dał)

Moritz

New Member
Jesli chodzi Ci o te próby dla mistrzów w Klasztorze to są nimi : Abrax, Iluminar, Cyrus, Arik, Vitus, Ingatius. Od nich musisz misje zrobić. Abrax da Ci odnalezienie 2 nowicjuszy i roślin. Iluminar wiedze teoretyczną z tworzenia zwojów. Cyrus zabranie artefaktu i rozmowa z Sewerynem. Arik walka, trening podstawowy. Ignatius przeczytanie książek i odnalezienie Kryształu ognia, który jest w ruinach za Klasztorem i właśnie do tej misji dostałeś możliwość wychodzenia po za fortecę. To są wszystkie próby mistrzów.

EDIT:
Pallas nigdy nie da Ci próby,

Hmm mam pytanie odnośnie próby Ignatiusa, bo przeczytałem wszystkie książki a Ignatius mnie olewa. mam wręcz obcykane wszystkie książki w całym klasztorze, a on mnie i tak zlewa. czy żeby przejść próbe, musze też ten kryształ bez gadania przynieść? bo coś mi tu nie gra.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Hmm mam pytanie odnośnie próby Ignatiusa, bo przeczytałem wszystkie książki a Ignatius mnie olewa. mam wręcz obcykane wszystkie książki w całym klasztorze, a on mnie i tak zlewa. czy żeby przejść próbe, musze też ten kryształ bez gadania przynieść? bo coś mi tu nie gra.

a poczytałsś WSZYSTKIE ksiązki?
a piwnicy w bibliotece jest pełno książek oraz po prostu musiz dotknac wszystkich kul ( przemiany lewitacji otwierania zamków itp. ) oraz znależc kryształ pocisków
jeśli jakieś drzwi sa zamkniete uzyj zaklecia otwierania zamków dotykajac kuli w biliotece

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom