A wykonałeś próbę mistrza Pallasa? Jeśli nie to musisz iść do miasta i pomóc zakonnikom.
to powiedz jak ci sie uddalo bo u mnie tak wszystkie proby wykonalem oprocz pallasa
zakonnikom pomoglem i pogadalem o tym z pallasem ale proby nie ma wciaz
i nikt nie chce ze mna gadac(oprocz handliitp)help
ile jest tych prób ?
wykonałem już chyba wszystkie nie mam żadnych misji w dzienniku a nadal nie mam wykonaych prób.
i jeszce 2 pytanie komu mam rozprowadzić te zioła bo zostały mi 2.
Jesli chodzi Ci o te próby dla mistrzów w Klasztorze to są nimi : Abrax, Iluminar, Cyrus, Arik, Vitus, Ingatius. Od nich musisz misje zrobić. Abrax da Ci odnalezienie 2 nowicjuszy i roślin. Iluminar wiedze teoretyczną z tworzenia zwojów. Cyrus zabranie artefaktu i rozmowa z Sewerynem. Arik walka, trening podstawowy. Ignatius przeczytanie książek i odnalezienie Kryształu ognia, który jest w ruinach za Klasztorem i właśnie do tej misji dostałeś możliwość wychodzenia po za fortecę. To są wszystkie próby mistrzów.
EDIT:
Pallas nigdy nie da Ci próby,
Hmm mam pytanie odnośnie próby Ignatiusa, bo przeczytałem wszystkie książki a Ignatius mnie olewa. mam wręcz obcykane wszystkie książki w całym klasztorze, a on mnie i tak zlewa. czy żeby przejść próbe, musze też ten kryształ bez gadania przynieść? bo coś mi tu nie gra.