Próba Mistrza Vitusa

Status
Zamknięty.

Adrrr

New Member
Witam wszystkich, mam problem z ową misją. Znalazłem już książkę, przeczytałem i przekazałem ją dalej (czyli gościowi z biblioteki) niestety nic się nie dzieje a Vituś nie chce ze mną gadać. Proszę o pomoc

EDIT
Czy jest opcja że jest to z powodowane tym że zabiłem zabójce w sali z baliami?

EDIT2
Pojawił się następny problem, mianowicie z misją u świnio pasa, za nic nie mogę jej dokończyć a nikt już nie chce się podjąć zamiany, co robić

I prosił bym o zmianę tematu na "Kilka pytań"

Wszystko już zrobiłem, doszedłem do tego jakoś :D
Temat można zamknąć

chomikzr

New Member
Dla innych mających taki sam problem, by ukończyć test Vitusa należy znaleźć zmianę dla tzw. świnopasa - gadamy z Taylorem (zamiata komnatę po prawej stronie od wejścia głównego do monastery) i zbieramy dla niego 10 jabłek.

Granos

New Member
A mógłby ktoś powiedzieć gdzie mogę znaleźć tę książkę mądrość w walce? Z góry dzięki.

d.a.w.i.d

Member
Nie wiem jak jest tu ale na innych forach jest zakaz cytowania poprzedniego postu :)
Co do księgi musisz dać Yorikowi coś co w pierwszej rozmowie z tobą da ci kucharz (nie pamiętam już co to było, zresztą grałem po angielsku). Wtedy go przekupisz i pozwoli ci wejść. W którymś szkielecie jest klucz do skrzyni i w skrzyni księga.

Malarate

New Member
To gdzie w końcu jest ta księga ludzie, bo każdy pisze co innego i się pogubiłem. Jaki Yorik?? Skąd ty go wziąłeś? Z Gothica 3? :D Tam był jeden

szwyniu

New Member
:eek: To cmentarz jest gdzies na terenie klasztoru czy gdzie ? bo ja myslalem ze to ta mogiła pod nim :D gdzie to ? ;o

bimber12345

Member
Cmentarz w Klasztorze jest po lewej od kowala. Yoki pilnuje wejścia. A księga jest w kufrze w krypcie. Klucz do skrzyni jest w szkielecie.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom