Zrobilem zadania w gorniczej dolinie i wracam z listem do Lorda Hagena, lecz przy bramie wyjsciowej z przeleczy stoi jakis koles "Poszukiwacz" i nie wiem co mam z nim zrobic prosze o pomoc z gory dziekuje.
podchodzisz czekasz aż przemuwi a potem: ciach ciach i zobaczysz po drugiej stronie dwóch martwych paladynów i Lestera który muwi nam żebyśmy się zobaczyliz Xardasem
QUOTE no ale to chyba nie bedzie proste bo on ma mnie na 3 strzaly
Ja ten problem rozwiazalem uzuwajac zwoju przemiany w ognistego jaszczura. Poszukiwacz jakos sie zaklinowal i nie mogl nawet pusccic baka
Ja jestem w 2 rozdziale, już po zdobyciu Szponu ( run dokładniej ) i teraz przechodzę Górniczą dolinę mając 28 lvl (i rośnie). Na tym poziomie nie powinieneś mieć problemu z poszukiwaczami
Co do scrolli - są tacy panowie jak kupcy
itp. u których można potężne zwoje kupić ( fajne są bo tylko 5 many kosztują, oprócz ładowalnych oczywiście)
P.S.
Deszcz ognia rules - orki pilnujące przejścia to już wspomnienie :twisted:
Masz problem z jedym potem bedziesz spotykac ich parami czasem wiec natlucz troche doswiadczeia jak beizesz juz szedl po oko to ich tam bedize chyba 4 jaesli dobzre pamietam
Ja najpierw polazlem po dowody do garonda ale nie dalem mu ostatniego, nastepnie udalem sie do Jarkendaru, spokojnie sie tam bawilem no a teraz dopiero bawie sie z poszukiwaczami, rozwalam 4 spokojnie na raz
QUOTE zwój przemiany w ognistego jaszczura ?? z kąd ty w 3 rozdziale wziąłeś taki potężny zwój ?
W 1 i 2 rozdziale kupisz w Ignaza przemiane w smoczego zębacza i w cieniostwora gdy wykonasz jego zadanie.
PS: A tak na serio jak już ochłonąłem po pytaniu "Co z nim zrobić".Hmmm można próbować ominąć np. pod postacią zwierzątka (nie polecam), można wyjąć miesz i rozwalić (może być), albo wyjąć magiczną kuszę i poczęstować faszystowską świnię kilkoma świecącymi boltami !!
no wiadomo ca musisz z nim zrobić zabij go ale nie pochodz di niego bo ci da klątwe lepiej na początek strzelaj go z łuku albo kuszy a do tego tych poszukiwaczy bedziesz znajdował coraz częściej w świecie
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.