No właśnie pytanie w temacie . Macie jakieś szczególne życiowe sukcesy ... takie , którymi możecie się na poważnie pochwalić ?? Takie , których wszyscy Wam zazdroszczą ? Piszcie tutaj . Pozdro !
No dobra może ja zaczne
:
W sumie to żadnych większych sukcesów nie mam ale do tych dla mnie ważniejszych zaliczam :
1. Najwyższa średnia ocen w całej szkole na semestr jak i na koniec roku - 5,70 - rok szkolny 2003/2004 .
2. Najwyższa średnia ocen na poziomie klas - 5,20 (wiem wiem opuściłem się , ale w tym roku będzie z 5,40) - rok szkolny 2004-2005
3. Wicemistrzostwo szkoły podstawowej w tenisa stołowego - 2003 rok
4. Król strzelców na powiatowym turnieju piłki nożnej (10 bramek na 5 meczy
)
5. Drugie miejsce z moją drużyną (kapitan) na turnieju w Grasbergu (Niemcy) w piłkę nożną - rok 2005 (maj) .
No dobra może ja zaczne
W sumie to żadnych większych sukcesów nie mam ale do tych dla mnie ważniejszych zaliczam :
1. Najwyższa średnia ocen w całej szkole na semestr jak i na koniec roku - 5,70 - rok szkolny 2003/2004 .
2. Najwyższa średnia ocen na poziomie klas - 5,20 (wiem wiem opuściłem się , ale w tym roku będzie z 5,40) - rok szkolny 2004-2005
3. Wicemistrzostwo szkoły podstawowej w tenisa stołowego - 2003 rok
4. Król strzelców na powiatowym turnieju piłki nożnej (10 bramek na 5 meczy
5. Drugie miejsce z moją drużyną (kapitan) na turnieju w Grasbergu (Niemcy) w piłkę nożną - rok 2005 (maj) .