Potrzebuje Rudy!

Status
Zamknięty.

superman

New Member
ej potrzebuje rudy!a nie wiem jak ją zdobyć zaczełem szukać kodu ale nie znalazłem!bo chcem dostarczyć ten list mój kolega znalazł kiedyś w necie ten kod ale już nie gra w gothic 1 :( :( :( :( :( jeśli ktoś ma kod na rude bardzo prosze podaj mi go:( :blink: :( :( :( :( :( :( :( :( :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Omg, człowieku chcesz kodu to zajrzyj na portal a nie tylko wlatuj na forum i pytaj. Jestem prawie pewny że taki temat był.. Boże co ja sie taki pomocny stałem? ;o
Jakby to był gothic 2 to bym nic nie mówił ale człowieku w koloni jest jej pod dostatkiem. Np. u Fiska. Musisz mu coś dać w zamian za rudę. Albo pobijaj ludzi i im bierz.. Jeśli chcesz kod to zrób tak:

KOD
b>marvin>b > b> sodom>b i masz 1000 bryłek...

superman

New Member
ej ale ja mam tą tabelke z umiejentnościami na b i s więc jak to właanczam to mi się wyłancza ta tabelka przy wpisywaniu :/ :huh: :huh: :angry: :angry:

Phantom Lord

Active Member
Nie wiem czy w G1 tak samo jak w G2... Ale spróbuj tak

b>marvin>b
Potem wciskasz tyldę (~) i wyświetla się konsola. Wpisujesz kod (sodom), wciskasz ENTER i wyłączasz tyldą.

Droner

Member
Jakie tam tylde, F2 się wciska w obydwu Gothicach, nie wiem czy ten kod działa, ten sodom, ale u Węża w starej kopalni jest 700 bryłek. Pozdro ;)

V

Vergil

Guest
Naciśnij B, wpisz sodom i ponownie naciśnij B.

ala117

New Member
Ograbiaj skrzynie w domach wpływowych cieni i strażników. Jest tam nieraz sporo rudy szczególnie u kopców. ;) :lol: :lol:

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Dobra rada, żeby dostarczyć ten list, musisz przyłączyć się do jakiejś gildii.
A tego i tak wymaga fabuła...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom