QUOTE (lord-fistaszek @ 12-05-2005, 21:24)
ja mam dobry sposób na to, aby w pierwszym rozdziale być cholernie potężnym:
1. wykuwam miecz obr.20
2.pokonuje ryżowego ksiecia i biorę od niego broń(chyba 36 obr.)
3.pokonuję strażnika swiątynnego i biorę broń(70 obr.)
4 atakuje blizne, biegne z nim poza obóz i pokonuje( broń obr.85)
5.biorę zwoje przemiany. przemieniam sie w potwora i biegne przez miasto orków, jak jest wejście do świątyni, obok jest drugie- biegne tam . Odmieniam się w człowieka, otwieram kraty i biorę mściwą stal(92 obr.)-
podczas gry na początku wszystkie pn wale w siłę aż bede miał 100
i co? dobry pomysł?
Tylko ciekawe jak przebiegasz przez zamkniętą bramę do dlaszej części miasta orków, bo z tego co wiem to kołowrót jest zepsuty, a zwierzę nie może używać przedmiotów.
I pokonanie Blizny na początku gry jest niemożliwe bo on jest NIEŚMIERTENY w początkowych rozdziałach (chyba że grasz z kodami).
Pozdrawiam.
On nie mówi o kracie do świątyni śniacego tylko o kracie w dalszej części tej jaskini w której jest tron i orkowy róg ją da sie otworzyć za pomocą przycisku. A co do blizny to nie wiem bo nigdy nie próbowałem go tak wczeście zabić
Chodzi o bramę.. jak to powiedzieć..hmm.... Jak wchodzicie przez most i skręcacie w lewo, to jest brama z zepsutym kołowrotem i tutaj stoimy ...
Co do Blizny, to jest on faktycznie nieśmiertelny.
Czyli wszystko dobrze idzie, gdyby nie to że stajemy w obozie orków, a i wcześniej nie zabijamy blizny, ale najlepiej by było gdybyś nie grał na kodach, bo widać że grash!!