Witam.
Mam taki problem i nie wiem co z tym zrobić.Otóż mam zaniesc do gościa w zamku 5 pił, 10 młotów i 20 kilofów.Wszystkiego mam ponad plan a tu lipa.Nie ma wogóle dialogu żeby oddać piły a do reszty są.Co to może być??
Pozdro
Tych pił trzeba 15 lub 20, to jest bug w tłumaczeniu
Mam prosbe czy mógł by mi ktos napisac dokładniej gdzie znajduje sie Yussuff?
Idź do centrum pustynii na północ od Mora Sul aż sobaczysz ruiny(bedzie tam małe stado szakali) dalej w ruinach bedzie ognisko a przy nim paladym i wlaśnie yussuf, lub idz do tego stada pełzaczy miedzy Braga a Mora Sul tam gdzie jest ranny pelzacz i gdy tam dojdziesz skrec w srodek pustyni i szukaj ruin
A ja mam takie pytanie gdzie jest ten młot kowala z Klanu Ognia bo latam po calym klanie i niemoge go znalesc, oraz mam problem nie moge przejsc gry po stronie innosa :angry: mianowicie questa wyzwól myrtane ponieważ nie chce mi zaliczyc Terlis(wyzwolilem je dawno temu i mi nie zaliczylo) gdy tam wchodze jest muzyczka walki a ci paladyni maja postawe bojowa a ja tam wszystkich wybilem <_< jest jakiś sposób/kod na zaliczenie tego questa albo kod na przywrócenie orkow zeby jeszcze raz mozna bylo sproboiwac uwolnic?? Z góry thx