Kraver, wolałbym, żebyś to wszystko przedyskutował ze mną, zanim zacząłeś podejmować decyzje - tak jak to zostało uzgodnione w Vademecum. Ja tu podejmuję decyzję.
BTW reklama jednak coś daje, bo przez ostatnie trzy dni dołączyło czterech Zakonników
Rangiz - myślałem o etosie, ale raczej w sensie rozwinięcia naszego Zakonnego Kodeksu - można by stworzyć z niego dużo obszerniejszy temat. Jednak "Weekend z userem" jakoś nieszczególnie mnie przekonuje. Ilu jest takich userów, o których będziemy pisać? Kac, moderatorzy, a poza tym? Mamy pisać o Yeedzie? Nawet jeśli tak, dałoby radę stworzyć mniej-więcej dziesięć takich weekendów, co rozłożone w czasie bardziej by pasowało do zaproponowanej przez Booma gazetki.
KL, jeśli mamy zajmować się sprawami całkowicie odbiegającymi od tematyki Gothica, prędzej czy później zupełnie ją opuścimy. Jestem jak najbardziej za takimi dyskusjami, aczkolwiek musimy pozostać badaczami świata GOTHIC.
I powiedz mi, czy przewidujesz tą galerię na coś, na co potrzeba całego działu?
Czas najwyższy za to wszystko się zabrać. Przez ostatni czas nastąpiła całkowita reaktywacja walk, powstała encyklopedia, debaty. Musimy iść do przodu dalej, bo nie mam zamiaru wracać do tego okresu, kiedy pisały to góra trzy osoby. Wznieśmy Zakon na wyżyny, żeby naprawdę był grupą elitarną na G.Up., a do tego niezbędne jest angażowanie się w życie forum. Kac zapowiedział jakieś rewolucje na stronie głównej, więc proponuję, żebyśmy pisali tam artykuły, o tematyce tych wszystkich Chromaninów, Krwawych Kielichów i innych pierdółek, aby jak móc wyryć nazwę "Zakon Świętego Miecza" na najlepszej stronie o Gothicu.
PS Byłbym zapomniał. Sprawa userbarów jest ciągle nierozwiązana. Prosiłem o to Pelego, nie podołał, potem Mada. Zrobił to:
A potem mnie całkowicie olał. Czy ktoś zna osobę, która podjęłaby się zrobienia ładnego userbaru i kilkanaście oddzielnych kopii z podpisami dla wszystkich rang + Wielki Mistrz + Komtur + Zasłużony Członek?