Niezbyt inteligentne pytanie. Przecież każdy bawi się jak chce, każdego bawi coś innego. Ja osobiście pozamieniałbym się w NPC, popróbowałbym różnorakie kody, nawet wybudowałbym miasto dzięki kodom. Starałbym się też przejść Gothic 3 "na 100%", czyli np. odnalazłbym wszystkie skrzynie. Po prostu, rób co lubisz
CYTAT(Sługa Beliara12750 @ 29-06-2009, 13:02) index.php?act=findpost&pid=224363
ja to bym sobie przywołał bogów i z nimi bym rozwalał orków
Więc zrób to. Tylko nie wiem czy jakiegoś boga da się przywołać. Chyba, że chodzi ci o bugi, to akurat żaden problem; ich możesz znaleźć całkiem sporo, o ile jeszcze nie masz patcha.
Ja to kiedy przejdę grę to rozwalam wszystko co się rusza otworzywszy wcześniej wszystkie skrzynie co mi zostały i próby odszukania Hassana i Białego Rozpruwacza. Trochę nudne ale nie ma za bardzo co robić.
Ja latałem . Zrobiłem też mieszkanko (kody) w grocie gdzie były ogry. Jednym słowem po części G3 jest sandboxem jak się gra na 100%. Można również zamienić się w trolla i napadać na miasta...
Ja bawię się tak:jestem myśliwym poluję na potwory przy okazji...KRADNĘ CO SIĘ DA! Przeszukuję wszystkie skrzynie łażę po jaskiniach nabijam EXPA ile się da a jeśli jest to nudne kodami powiększam sobie złoto na 100000000 a pd na 900 i wymiatam kupuję jak najwięcej umiejętności i jestem GOŚĆ!
E tam ja wole jak przejdę G3 to rozwalam wszystko co żyje i szukam wszędzie co się da .
Kody to niezła alternatywa lecz ja wole jakieś mody poszukać i grać .
Ja stworzyłem sobie mały obóz ... Tylko że skorzystałem z miejsca orków przy barierze ;p... Tam możesz poszaleć i stworzyć takie miejsce jakich mało ;p... Przykładem może być miejsce spotkań Zubena Rhobara i Xardasa ;p... Ja mniej więcej coś takiego zrobiłem ;]
Polecam gorąco ;]
Wpisz sobie idkfa i dostaniesz po 100 wszystkiego. Potem np. pozakładaj niewolnikom zbroje paladynów itp. Albo załóż szatę druida i kostur druida i zabijaj wszystko co żyje " W imię Adanosa". Są setki różnych pomysłów na zabawę na kodach.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.