Pomysły Na Zabawe Grą

Status
Zamknięty.

driver15

New Member
Mam pytanie jak sie mozna bawic gra gdy sie przejdzie gothica 3?

Broother

Member
Niezbyt inteligentne pytanie. Przecież każdy bawi się jak chce, każdego bawi coś innego. Ja osobiście pozamieniałbym się w NPC, popróbowałbym różnorakie kody, nawet wybudowałbym miasto dzięki kodom. Starałbym się też przejść Gothic 3 "na 100%", czyli np. odnalazłbym wszystkie skrzynie. Po prostu, rób co lubisz :p

driver15

New Member
ja to bym sobie przywołał bogów i z nimi bym rozwalał orków

Gorn4

Member
CYTAT(Sługa Beliara12750 @ 29-06-2009, 13:02) index.php?act=findpost&pid=224363
ja to bym sobie przywołał bogów i z nimi bym rozwalał orków

Więc zrób to. Tylko nie wiem czy jakiegoś boga da się przywołać. Chyba, że chodzi ci o bugi, to akurat żaden problem; ich możesz znaleźć całkiem sporo, o ile jeszcze nie masz patcha.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Nie ma. Pan sługa beliara ma wybujałą wyobraźnię, która powinien szybko ogarnąć jeśli chce z nami pozostać.

Fajne jest zwiedzanie zakątków, jaskiń, w gdzie jeszcze nie zaglądaliśmy. Czasem zdarzy znaleźć się w takich miejscach cośfajnego.

driver15

New Member
w jednej jaskini jakos na poczotku gry znajdziesz pełno ożywieńców i jakis skarb złoto chyba

czlapek14

Member
Ja to kiedy przejdę grę to rozwalam wszystko co się rusza otworzywszy wcześniej wszystkie skrzynie co mi zostały i próby odszukania Hassana i Białego Rozpruwacza. Trochę nudne ale nie ma za bardzo co robić.

Imienny

Member
Najlepszy zabawa to zabawa z kodami zamienianie się w inne postacie sprawianie że zabijasz Trolle jednym ciosem wszystko to sprawia dużo zabawy.

HousE

Obywatel
Ja latałem ;) . Zrobiłem też mieszkanko (kody) w grocie gdzie były ogry. Jednym słowem po części G3 jest sandboxem jak się gra na 100%. Można również zamienić się w trolla i napadać na miasta...

fenix56

New Member
Ja bawię się tak:jestem myśliwym poluję na potwory przy okazji...KRADNĘ CO SIĘ DA! Przeszukuję wszystkie skrzynie łażę po jaskiniach nabijam EXPA ile się da a jeśli jest to nudne kodami powiększam sobie złoto na 100000000 a pd na 900 i wymiatam kupuję jak najwięcej umiejętności i jestem GOŚĆ!

HoteK

Obywatel
E tam ja wole jak przejdę G3 to rozwalam wszystko co żyje i szukam wszędzie co się da .
Kody to niezła alternatywa lecz ja wole jakieś mody poszukać i grać .

bloodbox

New Member
Ja stworzyłem sobie mały obóz ;)... Tylko że skorzystałem z miejsca orków przy barierze ;p... Tam możesz poszaleć i stworzyć takie miejsce jakich mało ;p... Przykładem może być miejsce spotkań Zubena Rhobara i Xardasa ;p... Ja mniej więcej coś takiego zrobiłem ;]
Polecam gorąco ;]

Flavaaa

New Member
Przejsc gre od nowa i ponownie i ponownie i ponownie az do calkowitego znudzenia..^^

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
Wpisz sobie idkfa i dostaniesz po 100 wszystkiego. Potem np. pozakładaj niewolnikom zbroje paladynów itp. Albo załóż szatę druida i kostur druida i zabijaj wszystko co żyje " W imię Adanosa". Są setki różnych pomysłów na zabawę na kodach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom