Słuchaj jest tak:
Ja niewiem co ci sie może dziac bo ja mam taki problem ze mi podczas zapisywania wyskakuje Acces Violation a mam
Intel Celeron 1800
256 MB DDR
Geforce 4 MX 440
Direct x 9.0c ( na 8.1 tez nie lazi)
I po przeinstalowaniu sterów, directa itp nic sie nie dzieje, ale reistala wina niechce robic bo mam dobry program antiV. Avast!!
i mi go szkoda a 2 raz go miec niemoge ... Ale chodzi mi oto ze na niektórych kompach, np. naszych poprosty niepujdzie i TYLE !!!! Bógwie czego byś nierobil i tak ci niepójdzie !!! Trzebaby bylo kupić nowy komp... Ale ja instaluje z pirata I w pliku Curret niema nic i dlatego, ale jest dla mnie szansa ze mis ie z oryginalu zainstaluje ... ale co u ciebie pomuc może to niewiem ... jak to nic nie daje to TYLKO NOWY KOMP
- sory za błędy
- pozdro dla wszystkich cierpliwych, którzy to przeczytali
Aha i jeszcze jedna sprawa czy ty tego gothica z tej płyty (oryginalnej mam rozumieć):
1.Instalujesz na TYM kompie pierwszy raz...
2.Instalujesz któryś raz z rzędu i za każdym razem niz...
3.Kiedyś z tej płyty ci chodziło i nic się w kompie nie zmieniło a teraz nie chodzi...
4.Kiedyś ci chodzilo i coś sie w kompie zmienilo (ram itp.) a teraz niechodzi...
5.Kiedyś ci chodzilo z innej plytki a teraz z tej bez zmian w kompie nie chodzi...
6.Kiedyś ci chodzilo z innej plytki a teraz z zmianami w kompie (ram itp) nie chodzi... hm ?
Myśle ze cos da się zrobić ...
Na przyszłość sam edytuj.... - Dadex