Pomoc Ludzi W Przygodach Bezia

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
Słyszałem rozwiązaniu, że Bezimienny będzie mógł rekrutowac nowych ludzi, aby towarzyszyli mu w przgodzie, ludzie mogą być NPC i wszytsko będzie zależeć od stopnia zadania i naszych relacji z nimi i bardzo mi się podoba. Nie raz trzeba było się męczyć z potworami itd. Pomoc nie raz by się przydała a tak nici musieliśmy się meczyć. A tak ludzie, którzy by nam pomagali bardzo by się przydali. jak dla mnie takie rozwiązanie jest świetne. Zobaczymy jak to będzie.

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Sam nie wiem czy się cieszyć, dla mnie Bezio to jest typ samotnika, któremu pomagać mogą tylko najlepsi kumple (Diego, Milten etc.), zresztą czytałem, że inteligencja tych "pomocników" zostawia wiele do życzenia, ale czas pokaże :) .

Pozdrawiam

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Jeżeli tak to fajnie, ale zeby był wtedy zwiększony poziom trudności, że sami byśmy za chiny nie dali rady... Bo to takie troche nuzdace ejst już ze jest jeden bohater i sam załatwia całą armie wroga... No ale jeżeli zaś pzresadzą z tym lub coś zje**ą to będzie gorzej niż było... Z umiarem panowie z umiarem!

Phoenixx

Member
Ja mam wielkie oczekiwania co do fabuly :p , i mam nadzieje ze sie nie zawiode ... taka forma druzyny ( na wzor z kotora - niewiem moze ktos wie co mam na mysli xP ) , ... moglaby byc bardzo fajna , dodatkowe dialogi w "terenie' , moze odkrywania jakichs sekretow poszczegolonych z nich etc , co do stopnia trudnosci to zgadzam sie z przedmowca ; P

Cisu

Member
Ta...w sumie to nienajgorszy pomysł, ale i tak nie wiem czy skorzystam :). W KotORze to się sprawdziło jak najbardziej, ale czy to przejdzie w Gothicu to nie wiem...chociaż czasami miałem ochotę w dwójce czy gdzieś tam powłóczyć się z jakimiś towarzyszami ^^.

doctor

Wariat
Weteran
przeciez Bartok jakos byl z nami na polowaniu no nie ? :p nic nowego...
a jesli chodzi o to ze beda non stop z nami to wg mnie to troszke lipny pomysl jak juz napisal (chyba) Lord Bezimienny ... sam bezimienny to typ samotnika ;P troszke by to kolidowalo z wczesniejszym zalozeniem gierki ;) no przynajmniej wedlug mnie :)

Garrick

Member
QUOTE(Jodełko @ 03-10-2006, 21:02) [snapback]124753[/snapback]

Bo to takie troche nuzdace ejst już ze jest jeden bohater i sam załatwia całą armie wroga... No ale jeżeli zaś pzresadzą z tym lub coś zje**ą to będzie gorzej niż było... Z umiarem panowie z umiarem!

I ja myśle dokladnie tak samo. Moim zdaniem przyda sie odrobina czegos nowego i w koncu nie bedziemy walczyc ,,jeden na stu'' :p ale ktos nam w tych walkach pomoze :)
Chociaz jak juz pisal doctor w G2 mielismy okazje isc z Bartokiem na polowanie :) Jesli ma to wyglądać podobnie to pomysl ten bardzo mi sie podoba :D

rex

Member
Fajnie by było gdybyśmy mogli najmowac najemników przydało by sie kilka chłopców do wojny z orkami tylko zeby dlanas xp leciał. Jak będą za to brali zadużo kasy to będzie z nami krucho. Ale i tak bym chciał aby to było chciarz możliwe.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom