Pomoc Dla Burego

Status
Zamknięty.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
teraz poszukuje skrzyń i znalazłem już dużo lecz mam problem. które jest poprawne? bo opisane na forum zaprzeczają tej mapie: http: //img149.imageshack.us/img149/9328/mapawiatary0mz8.jpg
a oto z forum: http://gothic.org.pl/forum/index.php?showtopic=15087
jakbyście nie skumali to dam wam przykład:
na tym opisanym na forum pisze że jedna skrzynia jest w pałacu gonzaleza ale na tej mapce nie jest zaznaczone.
albo jeszcze jeden przykład:
na mapce zaznaczona jedna skrzynia jest przy jednym obozie orków w nordmarze a na forum nie napisane jest o tym. i jest już kilka takich miejsc.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
no i mam kolejny problem ^^
gdy se biegam po geldern, silden, mora sul i klanie młota to ktoś mnie atakuje a jak ja uciekam to wszyscy co obok nich przebiegnę to gonią za mną z bronią w łapie i chcą mnie pobić :/ nieraz się dawałem i mnie pobili lecz po jakimś czasie jest to samo :( może to dlatego że "czasem otworzyłem jeden czy dwa kuferki w mieście?)

jacksonheyes

Member
Naucz się tłumaczenia ze złodziejstwa, to będziesz mógł podczas oskarżenia o kradzież wybierać drugą opcję. Tej umiejętności uczy każdy złodziej np. Lares.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
mam ją już dawno lecz nie zawsze działa raz mówią nie wieże w ani jedno twoje słowo albo nie chcemy tu awantur
Edit: jak zabić Rhobara wraz z Lee bo jeśli zaatakuje rhobara to cały vengrad się na mnie żuci :/

luke22

Member
nie wierze w ani jedno słowo jest po 3 krotnym przestępstwie i wtedy jest atak, a nie chcemy tu awantur jest po 2 razie ale bez konsekwencji, a jeśli chodzi o lee to rozwal cały wengard (nie jest trudny) i stocz wraz z Lee pojedynek z Rhobarem (on do ciebie nie przybiegnie)

daria

Szejn
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom