Poczatki G.up

ozi

Athlete
Weteran
Hahahah... Taaaa. Pamiętam jak dostawałem baty od BoRyS'a za głupi spam i powtarzanie postów po innych userach :] Było miło... Ale wszystko kiedyś się kończy. Prawda? ;]

szczurek

Menda serowa
Weteran
Pamietam jak forum stało na phpbb, ale nie wiedizalem ze stalo na lycos :p Nie zwrociłem widocznie uwagi.
Sam skin i tak wywoluje u mnie takie dziwne uczucie ze czuje jakbym byl tu od zawsze :) Początki bywaja trudne ale potem sie je przyjemnie wspomina :)

Kacperex

KacŚpioszek
Oj pamietam czasy phpBB
Dzieki Kushiemu mamy laya i powrót do przeszłości.
Clone już pewnie myślał, że na Lycosie nie ma forum, a jednak stoi :) Przez tyle lat.
Potem G.4ce nucode i historia się kreci.
Jak miło wspomniec stare czasy :)

Kan

Member
Łoo, to był klimacik, pamiętam jak wpadłem pierwszy raz na foro, to też tak wszystko jeszcze wyglądało. Podobały mi się te paski exp, w sumie taka tam sobie rzecz ale klimaciku dodawała. A później przez dłuższy czas był ciemny lay. Ciekawe jak to się jeszcze wszystko zmieni w przyszłości.

A to foro przy okazji to dowód że sieć jest jedną wielką dżunglą w której nie wiadomo na co się człowiek natknie. :p

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
No rzeczywiście miło sobie przypomnieć stare dzieje sprzed dwóch lat. Chyba właśnie w tym okresie (czerwiec/lipiec 04) pierwszy raz zajrzałem na to forum jeszcze z kafejki bo nie miałem neta. We wrześniu już miałem dostęp do sieci i zaglądałem jako gość. Zarejestrowałem się trochę później. Pamiętam występki Maga Ognia (skandalista ;p), potem odeszli moderatorzy BoRyS, Alandil, Strażnik i kilku userów. Sam nie wiedziałem co to jest w ogóle forum i moje zachowanie na nim było wręcz śmieszne.
Szkoda, że ten klimat już nie wróci.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Ło... ależ wrażenie... powrót do przeszłości? Która przecież byla tak wspaniala.... Nie wiedzialem ze Gujp bylo na lycosie, gdy sie zsarewjestrowalem stalo już na G4ce (szczurek a ty też nei widzialeś bo po mnie tu się zarejestrowaleś)... Niewiele osob tam bylo, nawet "weterani dzisiejszy".... Aż się łęzka w oku kręci :).

szczurek

Menda serowa
Weteran
Juz gdzies kiedys pisałem ze na g.up przed zarejestrowaniem siedziałem bardzo długo jako gosc. Wynikało to głównie z tego ze nie wiedziałem do czego tak na prawde słuzy forum :p

zaitsev

Member
Kiedys i ja bylem na forum i pamietam jeszcze jak clone_xx czesto zagladal, poprawki ciągłe, mnostwo spamerow ktorzsy chca miec po 1000 postwo i w gdzine 100 robili ;p Ale pamietam że wtedy zakupilem se diablo i niemialem czasu zagladac na forum, potem format i nawet niemialem zakladki i zapomnialem o nim. Ale jednak to forum jest niesmiertelne bo powrocilem... ;p

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Co tu dużo mówić... to były czasy... forum wyglądało świetnie i naprawdę okres lipiec i dalej 2004 to był po prostu masowy rozkwit foro... . Ten błękitny kolor,paski,exp,pż itl,lvle klan światła i ciemności... to naprawde wkręcało. Naprawdę było wtedy świetnie... były polewki z Vampka... filmiki z pingwinem ^^ Wszystko było takie wkrętowe nawet banowanie Nazgula i jego powroty... . Ale kiedy cLoNe zaproponował zmianę i dodał ankietę większość była za... ja chyba też xD Teraz jednak chyba mi brakuje błękitu i pasków starego upa... xD ^^ Pozdro

Gothi

Pain Donkey
Weteran
To były czasy... pierwszy, niezapomniany skład moderatorski... Klanowe opowiadania... TO było piękne... szybko odeszło...

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
O starym Gothic up dowiedziałem się jak tu weszłem pierwszy raz. I szczerze mówię że tamto forum wogóle mi się nie podoba. Może to tylko przez tych 183 userów(?)... Ten niebieski skin też niezabardzo przypadł mi di gustu. Stare forum, nie dosięga do pięt temau Gothic up. Jednak gdy miałbym tam już długo konto i byłbym aktywny, pewnie by mi się spodobało.
No ale cóż ja na to poradzę... Minęło mnie... Ważne że jestem tu teraz.

Pozdeawiam AS

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
QUOTE(Anioł Stróż @ 30-10-2006, 18:05) [snapback]125578[/snapback]

O starym Gothic up dowiedziałem się jak tu weszłem pierwszy raz. I szczerze mówię że tamto forum wogóle mi się nie podoba. Może to tylko przez tych 183 userów(?)... Ten niebieski skin też niezabardzo przypadł mi di gustu. Stare forum, nie dosięga do pięt temau Gothic up. Jednak gdy miałbym tam już długo konto i byłbym aktywny, pewnie by mi się spodobało.
No ale cóż ja na to poradzę... Minęło mnie... Ważne że jestem tu teraz.

Pozdeawiam AS

eee... Nie rozumiesz... tu nie chodzi o kolor skinu i o logo.Nawet nie chodzi o paski...(były spoko xD) chodzi o klimat... o wspomnienia z tego-tamtego forum... moim zdaniem to te forum słabiej się prezętuje...bo to tylko pusta ładnie wyglądająca ramka... . Nie ma już 90% dawnych userów z tamtych czasów... i faktem jest że to stare forum nie jest wsaniałe bo jest błękitne jest wspaniałe bo jest pierwsze... pierwsze dla mnie. Dla starszych userów... i dla tych którzy już opuścili upa... . Pozdro

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Ale skin oryginalny był. I łatwo się kojarzył potem. A 183 userów? To było piękne. Było niewiele ludzi, ale dyskusje były, porządek był i klimat jak nigdzie...

Stare forum, nie dosięga do pięt temau Gothic up.

Forum, jak forum, ale dzisiejszy userzy, nie dorastają do pięt ówczesnym... to było coś...

doctor

Wariat
Weteran
hehhe ale sie rozmarzyliscie ;P no mnie jeszcze niestety na phpbb nie bylo wtedy... do forum dolaczylem juz na g4ce... ale nie wiem czy swiezo upieczone wtedy bylo czy juz mialo swoj wiek... dolaczylem dokladnie 04-03-2005 :p jest w stanie ktos powiedziec czy dawno po starym forum czy niedawno?? :D :D :D hehehe

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
Nostalgia... Nostalgia... Nostalgia... ^^

Pamiętam dokładnie tamto foro. Imho jak dotąd tam było "najciekawiej", jeśli mona to tak ująć... Napisałbym więcej ale czas na Cafee się skończył ; P

freak_man

Member
Ja się zarejestrowałem na g4cie, ale jak patrze na to stare foro to żałuje, bo jak się patrzy to aż czuć, że było spoko :).
Ale nie o tym chciałem pisać. Mianowicie mam pytanko: co znaczyły te paski? Bo jakoś mnie zaintrygowały :D . Jeśli to możliwe to może jakoś na to foro by je wrzucić :p.

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Paski, największa zagadka dawnego G.Upa.
O ile się nie myle, sżło tak:
mana [niebieski] - tym więcej, im rzadziej piszesz
doświadczenie [czerwony] - wraz z postami się dostawało i na lvl'e przechodziło
Zielony [HP]- im częściej posty, tym więcej

Chyba tak to szło =]

....tak stare dobre czasy. Było to moje pierwsze foro i pamiętam jak dziś , zarejestrowałem się podczas ferii świątecznych w 2004 r i zabrałem się odrazu do pisania , po tygodniu już miałem chyba ze 100 postów(wiadomo spam :p ). Co prawda z nikim się nie zaprzyjaźniłem , ale i tak bardzo miło wspominam atmosfere , wtedy panującą. Było pełno ciekawych dyskusji , a jak pojawiła się NK wiele postów do czytania (czasami niepotrzebnych :lol: )........... No i jeszcze klimatyczna szata graficzna ,a i jeszcze utkwił mi w pamięci Glifion , który tępił spamerów. :D ....ehh fajnie wtedy było :rolleyes:

Do góry Bottom