Po Upgradecie ;)

Status
Zamknięty.

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
CYTAT(Jodełko @ 06-02-2008, 13:25) index.php?act=findpost&pid=168741
Kacpi, nie przesadzaj. Członkowie gildii to normalni userzy... Zresztą zaraz się grupa "zarejestrowani" odezwie, że oni nie chcą mieć tych prostokątów tylko obrazek "zarejestrowani"...
I czemu redakcja ma taką brzydką rangę :p!1!!!

Polityka G.Up zawsze była taka: Każdy user jest tak samo ważny więc każdemu należy sie obrazek pod avkiem. Nie chce mi sie szukać tematu w którym o tym Kac wspominał ale jak bedziesz marudził to poszukam :p. I w ramach solidarności też prosze o obrazek dla weteranów.

Z wyrazami szacunku. Godfather

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
Polityka G.Up zawsze była taka: Każdy user jest tak samo ważny więc każdemu należy sie obrazek pod avkiem. Nie chce mi sie szukać tematu w którym o tym Kac wspominał ale jak bedziesz marudził to poszukam tongue.gif. I w ramach solidarności też prosze o obrazek dla weteranów.

To ty chyba nie wiesz jaka była polityka Gup:p. Dawniej wszyscy kolorowi byli ważniejsi ;). Ahh czasy zasady "Jeśli mod nie ma racji - patrz punkt wyżej" :D...
Chodzi mi o to że tak było zawsze, modzi admini i te wszystkie kolorowe grupy miały maxa kołek zapełnionych (które można zastąpić obrazkami) a cała reszta nie zależnie czy zarejestrowany, zbój czy wojownik miala tyle zapełnionych kółek w zależności od postów...
Ta idea powinna zostać. Gildie to społeczność a weteran, admin, redaktor, mod TO FUNKCJE! Rozumiesz różnice.
W jednym masz racje, weterani też powinni mieć swój "obraz rangi".
Wg mnie wszystkie one, powinny być zrobione na wzór tej kacpiego. Z zmienionym "obrazkiem (obrazek dla amina to ten monitor, czy co to jest) i zmienionym napisem w zależności od pełnionej funkcji.
Jak już wspomniałem - redaktorzy kawałek papirysa, tzn to na czym sie pisało "kiedyś". Modzi nie wiem, coś co symbolizowało by ich.
A propo tego a może kacpi by miał w randze zamiast monitora koronę :D? Bardziej by to imitowało klimat :p, ale nie mi to osądzać, Ja tylko proponuje.

CYTAT
A ja chcę mieć pod nickiem napis Mag i już.

CYTAT
Feomathar
Ocena: 4
Dodaj znajomego
Wyślij wiadomosć
Znajdź tematy użytkownika
Znajdź posty użytkownika

post Dzisiaj, 02:28 PM
Post #19

Paladyn Wody

Grupa: Magowie

Przecież masz napisane, nie widzisz?:>

CYTAT
Jak już mają być jakieś obrazki grup to moim zdaniem powinny być wykonane w ten sam sposób ( ranga admin i redakcja różnią się od np J.A ).
Nie wybrzydzaj, masz i tak ładniejsze :p

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
OMG, masz jakieś kompleksy na ten temat ? Chcesz jako jedyny mieć tylko kolorowy obrazek pod nickiem?
Aż tak bardzo mi na tym nie zależy żeby go mieć, a Tobie widać strasznie zależy żebym go jednak nie miał. Na szczęście nie masz wiele do gania.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
Tobie widać strasznie zależy żebym go jednak nie miał.
Nieprawda.
Ja po prostu mam takie zdanie na ten temat. Wg mnie gildie, nie powinny mieć swoich obrazów rang. Dla zobrazowania, nie można być adminem i moderatorem jednocześnie. Bo to są stanowiska. Tak jak nie można być zbójem i magiem, bo to są przynależności do pewnych grup. Można za to być modem i leśnikiem, adminem i zbójem... Obrazki rang obrazują "zajmowane stanowisko", a bycie leśnikiem czy też magiem, to żadne stanowisko.
Zresztą ta kwestia przypomina mi ten pomysł: http://gothic.org.pl/forum/index.php?showtopic=14515

CYTAT
Na szczęście nie masz wiele do gania
CYTAT
OMG, masz jakieś kompleksy na ten temat ?
I po co te złośliwości? To że mam inne zdanie, zresztą takie same jakie prezentowała administracja Gup'a wiele wiosen wcześniej, nie oznacza że cię nie lubię. Czy ja byłem złośliwy? Czy ja wyjeżdżam ci z kompleksami? Nie, prezentuje tylko swoje stanowisko na ten temat. Równie dobrze ja mogę powiedzieć, że ty "nie masz wiele do gadania"... Po co te nerwy...

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Nie denerwuje się, Kacp napisał że jak chcemy takie obrazki to mamy je wykonać i zostaną dodane, Ty mówisz mimo jego woli że ma ich nie być. Gdzie tu sens Twojego gadania ?

A to że można być moderatorem i leśnikiem jednocześnie, to nie jest mi obce. A 2 obrazków nikt nie każe Ci mieć, wybierasz sobie ten na którym bardziej Ci zależy i po krzyku.

A patrząc bardzo szeroko, zbój czy leśnik to tez funkcja. Nie każdemu jest dane być i należeć do jakiejś gildii (sam o tym wiesz że nie w każdej gildii Cię chcieli), więc też to powinno być wyróżnione.

Decyzja i tak zostanie podjęta przez admina.

Pozdrawiam

doctor

Wariat
Weteran
Jesli kazda gildia bedzie miala swoj obrazek to potem sie zaczna problemy typu
"ja jestem w magach a mam obrazek lesnikow" i oczywiscie nasz zapracowany admin bedzie musial robic wam te bzdurne obrazki...
ja jestem aby za obrazkami do:

Weteran (bo nikt nie wraca z weteranow, np. do lesnikow)
Admin
J.Admin
Mod
Redakcja
G. Mod

I nie zebym kogos faworyzowal tak bedzie chyba najwygodniej...
chyab ze ktos ustawi skrypta ktory bedzie zmienial obrazek automatycznie do gildii w ktorej sie jest wtedy problemu nie ma i wszyscy moga miec te obrazki...

a co do samych obrazkow to mysle ze sa takie se... moglyby byc jakies lepsze szczerze mowiac, ale lepszy rydz niz nic

(dawno nic nie pisalem, zapomnialem jaka to frajda :D)

Phantom Lord

Active Member
Będą widoczne reputacje? Nie wiem czemu, ale trochę dziwnie jak nie widzę reputacji mojego rozmówcy i chce ją przykładowo powiększyć. Przyzwyczaiłem się chyba :)

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Jak kacpi "odzyska" kompa to zainstaluje reputacje.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
CYTAT
Nie denerwuje się, Kacp napisał że jak chcemy takie obrazki to mamy je wykonać i zostaną dodane, Ty mówisz mimo jego woli że ma ich nie być. Gdzie tu sens Twojego gadania ?

A to że można być moderatorem i leśnikiem jednocześnie, to nie jest mi obce. A 2 obrazków nikt nie każe Ci mieć, wybierasz sobie ten na którym bardziej Ci zależy i po krzyku.

A patrząc bardzo szeroko, zbój czy leśnik to tez funkcja. Nie każdemu jest dane być i należeć do jakiejś gildii (sam o tym wiesz że nie w każdej gildii Cię chcieli), więc też to powinno być wyróżnione.

Decyzja i tak zostanie podjęta przez admina.

Pozdrawiam

Jodeł jak zwykle się czepia wszystkiego i wszędzie
To, że 3 lata temu czy 2 lata temu na Gup było śmako to nie znaczy, że teraz musi być ciągle tak samo
Popieram Feo....a w sytuacji gdy ktoś pełni funkcje w administracji to ten obrazek jest ważniejszy i używany
Poprośmy Darię by wykonała nowe bardziej dopasowane obrazki...i będzie gitez

Phantom Lord

Active Member
Jeszcze jedno: jak wchodzę na forum niezalogowany, poniżej opcji forum jest dodatkowe pole, podajże na szybką rejestracje czy logowanie. Jest nam napisane "Witaj Go�ciu, w panelu go�cia - zarejestruj sie na forum aby w pełni z niego kożystać" - jak dla mnie to jest brak dwóch polskich znaków i błąd ortograficzny w kożystać, miast korzystać.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Goście widzą i mogą pisać w sb. Tak ma być ??

Dark Shadows

Active Member
Ja tylko napiszę podziękowania za pracę nad naszą stroną do admina i innych osób, które pomagają.

Dobra robota i miło, że coś się dzieje.

Pozdro.

Nie da sie cytowac...Dziekuje tak jak Dark Shadows wszytkim ktorzy naprawiali forum...ale najwieksze podziekowania sle do osoby ktora wgrala Shoutboxa :).

EDIT:Oj sorka da sie cytowac.Mam konto na innym forum o Prince of Persia i tam jest inny sposob cytowania...sorki za pomylke.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Jak już są prowadzone modyfikacje na forum, to może Adm mógłby powadzić coś takiego jak "Nieprzeczytany post". Znaczy było by widać czytanym temacie które posty nie zostały jeszcze przeczytane. Na pewno wiecie o co mi chodzi.

Nie wiem jak problem wygląda na skórce 'gothic black', bo jej nie używam, ale na 'Gothic' tego nie ma, a troszkę utrudnia sprawne przeglądanie forum.

Kacperex

KacŚpioszek
Nie ma czegośc takiego jak nie przeczytany pst w temacie.

Możesz wejsć w Zobacz nowe posty ( koło panelu usera) -->tam patrzysz co jest nowego jak ci sie neichce czytasz to odznaczasz wszystko ---> Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane i wróć do strony głównej -

Phantom Lord

Active Member
Zauważyłem, że dodano muzyczkę... Jest nieźle, ale denerwuje mnie to, że włącza się ona automatycznie po wejściu na forum jak i w jakiś topic, czy ustawienia użytkownika... Nie da się tego zmienić? Albo, żeby chociaż na stałe wyłączyć u danego usera?

doctor

Wariat
Weteran
tego badziewia nie idzie wylaczyc :/
wylaczam i jak wchodze do jakiegos tematu to jest z nowu, pozatym przy przechodzeniu gdzie indziej co chwile leci od poczatku :p

Wieczorem, damy to w ramce dzięki temu będzie to można wyłączyć i nie będzie leciało ciągle od nowa, ramka będzie wyglądać jak tu:
KOD
http://bombki.go.pl

Jak widać na tej stronie bez problemu można się nawigować i ani się zamknięty nie włącza ponownie ani nie przerywa grania, na takiej konstrukcji to postawimy w wersji finalnej.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Może faktycznie kilka innych ścieżek jeszcze wrzucić, te z NK są całkiem fajnie, nie wspomne o kawałkach z G3.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom