Po Upgradecie ;)

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
Witam,

No po małej przerwie w działaniu witam ponownie na odświeżonym forum.
Modyfikacje przyjdą z czasem, na razie proszę zgłąszać wszelkie błędy związane z działaniem forum.
Obecna wersja skryptu jest bezpieczniejsza, stabilniejsza oraz bardzo użytkowa.

Pozdrawiam

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
alleluja....:).......dość wketów....dobrze, że aktualizacja poszła sprawnie rep goes up KAcpi

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
No to gitara, ja zgłaszam już pierwszego buga, może nie skryptu ale jest :D
Te płatki śniegu są ciutek nie aktualne :>

szczurek

Menda serowa
Weteran
Widze że rangi dodane. SB nie ma i bardzo dobrze. Wszystko wygląda ( puki co ;p ) pięknie i ciesze się że się za to wziąłeś :p

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
szczurek pisze się póki xD

a wracając do tematu, to tak miało być że musimy zmienić skina żeby np. zajrzeć na SB?

switek17

Member
Może nie bug, ale jedna uwaga. Te obrazki rang: admin, junior admin i moderator nie bardzo do siebie pasują i gryzą się z layoutem forum. Dobry pomysł, ale trzeba by to poprawić.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
sb i możliwość dania reputacji zostanie wgrana juto panowie..tym czasem gut nqajt ;]

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Kolejna sprawa, nie wiem czy tak ma być, czy nie ale nie widać obrazków członków gildii.

szczurek

Menda serowa
Weteran
W szacie Gothic nie ma odnośnika do regulaminu ;] A potem ludziska mi się plują że nigdzie regulaminu nie ma dlatego go nie znają ( mimo że przy rejestracji go akceptują -_- ).

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
Kolejna sprawa, nie wiem czy tak ma być, czy nie ale nie widać obrazków członków gildii.
I dobrze.
Wpadłem tlyko na chwile zobaczyć co słychać w "moim temacie" i nie jestem "u siebie" i zauważyłem że nie da się oceniać użytkowników (te gwiazdki). Nie wiem czy to problem na forum czy tylko ja tak mam, z racji pewnych przyczyn...
A jeszcze jeno, brzydko wygląda ranga redakcji! Fe... Ja chce taką jak ty masz :p, tylko że zamiast ekranu czy co to jest było by np. papirus dawny czy cuś... I napis Redakcja ;p...

Dziwi mnie ejdno ale wole pozostawić to sobie bo zaraz będzie... Ale idiotyzm, tyle powiem...

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
NIe można dokonać szybkiej edycji posta.....;/

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Ja zauważyłem że po wejściu na profil użutkownika (nawet swój) nie można sprawdzić Tematów , postów ,reputacji, komentarzy poprostu jest puste. No i sb czekam na niego jak pewnie większość.

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Pozwolę sobie udzielć odpowiedzi na to pytanie. Jeśli macie takie problemy jak kolego wyżej, to zmiencie sobie skiny z gothic na gothic black i wszystko będzie cycuś glancuś. : )

SB jest już na dole : )

edit: jestem w połowie szatański xD ponieważ to był 333 post xD a *** nie jestem

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ale ja nie chce Gothic black :p

mogget

forumowy obibok
VIP
:p no to masz problem kolego xD
aha i mi nie pokazuje kto dziś był na forum a ciągle na gothic black siedze >.<
no i resp dalej nie działa ale chyba to nic :p ba nawet lepiej ^_^

Nameless dlaczego jesteś w połowie szatański?:D czy mi sie wydaję czy jednak jesteś *** czy nie?:D

Kacperex

KacŚpioszek
Witam,

Shoutbox naprawiony :) I działa na stylu gothic.
Statystyki i reputacja, oraz kilka nowych modyfikacji pojawi się dziś.
Co do obrazków rang dla gildi, jeśli ktoś wykona wam ładne - bądź chcecie te co zorbiła Daria to mogę wam wsadzić.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Ja mam pytanie, ja!
Gothic online-What is it?
Czy ta grupa była wcześniej, czy dopiero teraz powstała? Bo widzę, że mają ją nowi użytkownicy.

EDIT: Chodzi mi oczywiście o taką grupę- Gothic Online

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
Co do obrazków rang dla gildi

Kacpi, nie przesadzaj. Członkowie gildii to normalni userzy... Zresztą zaraz się grupa "zarejestrowani" odezwie, że oni nie chcą mieć tych prostokątów tylko obrazek "zarejestrowani"...
I czemu redakcja ma taką brzydką rangę :p!1!!!

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Bo nikt Was nie lubi :D dlatego macie do bani obrazek :p

A ja chcę mieć pod nickiem napis Mag i już. Tobie się nie podoba Twój obrazek, a mi to że nie ma w ogóle obrazka :p .
Kacp, jestem jak najbardziej za tym aby zrobiła je Daria :) .

szczurek

Menda serowa
Weteran
Jak już mają być jakieś obrazki grup to moim zdaniem powinny być wykonane w ten sam sposób ( ranga admin i redakcja różnią się od np J.A ).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom