Planeta Małp

Status
Zamknięty.

Sługa Kruka

Member
Hej! Dawno temu dostałem grę Planeta Małp w języku polskim, zainstalowałem i przeszedłem. Moim zdaniem to nawet fajna gra, w którą można pograć, chociaż chwilami jest "nudnawa". Grafika może i nie zachwyca, ale dla mnie akurat grafa nie jest na pierwszym miejscu. Mogli lepiej zrobić system wykrywania nadchodzących wrogów, który włącza się, gdy się skradamy. Co wy sądzicie o tej grze??

Ps. Jeden problem: kody. W Internecie pisze, że mam "wpisać jako swoje nazwisko", ale gra nie pyta mnie o żadne nazwisko, więc nie wiem, gdzie mam wpisać te kody. Grę już raz przeszedłem, a teraz chciałbym spróbować z ułatwieniami. Pomożecie?

Pozdro!

doctor

Wariat
Weteran
no coz ja musze powiedziec ze nie jestem fanem pomyslu Planety Malp tak samo jesli chodzi o starego George'a Lucasa i te jego Star Warsy
tongue.gif
co do gry to po obejrzeniu screenow nie uwazam zeby byla w stanie mnie zachwycic grafa nie jest az taka wazna ale na temat samego pomyslu "planety" malpiszonow wyklucza ta pozycje ze spisu gier ktore mi sie podobaja

a co do tych kodow... to sprubuj poszukac czegos w opcjach... albo sprubuj znalezc stronki z innymi kodami :pale nie popieram kodow
smile.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom