Personas

Status
Zamknięty.

Fahrenheit

Pimpu?
Mój temat jest zupełnie inny niż reszta tematów w tym dziale. Nie jest to ani problem ani poradnik. Chciałem zapytać, czy ktoś używa w Firefoxie (3.6 beta, ale chyba działa też na starszych) czegoś takiego jak personas (tudzież rozszerzenia lub minimotywy). Jest to bardzo ciekawa rzecz - są to skiny, ale nie trzeba ich ściągać z internetu, można zmienić je w każdej chwili. Nie zmieniają przycisków, a jedynie wzór na paskach menu. Jest wiele naprawdę ciekawych motywów. Jeśli ktoś jest tym zainteresowany - http://www.getpersonas.com/en-US/

Pele

Dowódca Straży Magów Wody
Fahrenheit no nie wiedziałem, że da się coś takiego zrobić. Te skórki dla firefoxa są bardzo fajne i naprawdę fajnie to wygląda.

Gratuluję pomysłu.

Vendetta

Deathproof
VIP
Dziękuję za stronkę :)
Bardzo mi się to spodobało, na moim Firefoxie ląduje "Blue Christmas". Nie wiem kto to wymyślił, ale jest to praktyczne, ładne i poręczne. Szkoda tylko, że nie modyfikuje paska (z nazwą strony, minimalizowanie, przywrócenie w dół, zamknięcie), ale i tak jest fajnie.
Wesołego Alleluja

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Zainstalowałem kilka po kolei, powiem tak - kicz. Przeglądarka staje się przezroczysta, karty, ogólnie to wygląda brzydko. Ciężko się idzie połapać, nie widać zakładek na górze tzn. Plik, edycja..
Wie ktoś jak przywrócić normalny wygląd firefoxowi?

Fahrenheit

Pimpu?
Ta przezroczystość rzeczywiście wkurza - ale tylko wtedy gdy masz domyślny skin. Jeśli ustawisz jakiś dodatkowy, to całkiem nieźle wygląda, ale ten normalny ssie. AS - chyba musisz po prostu usunąć rozszerzenie Personas (w menu Narzędzia --> Dodatki). Niektóre problemy mogą być też spowodowane używaniem wersji 3.5, ja używam na najnowszej becie i nie ma problemów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom