Patronat Nad Grą Gothic 3: Zmierzch Bogów

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
Premierę Gothic 3: Zmierzch Bogów mamy już za sobą, a posiadaczy pudełkowej wersji gry czeka miła niespodzianka. Otóż nasz portal objął patronatem medialnym grę i na pudełku widnieje nasze logo! Według firmy CD Projekt okazaliśmy się najlepszym Polskim portalem i dzięki temu zaproponowano nam patronat nad grą. Jesteśmy pierwszym historii portalem o serii Gothic, który dostąpił tego zaszczytu. Czekaliśmy do premiery Gothic 3: Zmierzch bogów by sprawić Wam użytkownikom niespodziankę.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Szczerze mówiąc jestem zaskoczony. Ten zaszczyt na pewno nas wyróżnia. Zwycięstwo z Gothic Site i Tawerną gothic to duże osiągnięcie, możemy być z siebie dumni. Cieszmy się, że CD Projekt nas dostrzegło, być może w przyszłości (gothic 4) czeka nas kolejny taki zaszczyt? Miejmy nadzieję, czas pokaże.
Gothic Up is the best!

daria

Szejn
Weteran
WOW! No, przynajmniej takie coś cieszy xD Jesteśmy niezadowoleni z dodatku, za to możemy być przynajmniej dumni z naszej pracy... Heh, muszę lecieć do sklepu i zobaczyć te nasze logo xD Mam pytanie, czy to jest te logo Feomathara? ;)
Fajnie, fajnie. Miło, że to my jesteśmy Ci "naj" wg tak wielkiego portalu jak CD Project...

Karpielek

VIP
VIP
Możemy być z siebie dumni, że nasz portal pnie się coraz bardziej w górę. Ale nigdy bym nie uwierzył,że będziemy patronatem nad grą i będzie widniało na nim nasze logo. Jak widać jesteśmy najlepsi i trzeba się z tego cieszyć. :) :) :)

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Abolutna duma.
Do tego wyróżnienia przyczynił się każdy chrabąszcz, który pisał na tym forum posty ;)
Cieszę się też z tego, że dokopaliśmy Gothic Site. Tak trzymać!

Aż muszę przejśc się do Empiku i to zobaczyć :)

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
WOW :lol: aż mnie zamurowało - jestem a was dumna (heh za krótko tu jestem)
to tylko motywuje nas do większej pracy :)
tak dalej trzymać :)

xenex

Member
Gratuluje wam i życzę dalszych sukcesów, oby ten portal i forum było rozsławione przez taką "reklamę".
Szczerze powiedziawszy zdziwiłem się,że Gothic Up pobiło Tawerne i GS ( cieszę się niezmiernie z faktu "pobicia" tawerny)

Phantom Lord

Active Member
Jestem naprawdę miło zaskoczony. Gratuluję Kacowi i całej redakcji, odwalacie kawał dobrej roboty - zresztą takie wyróżnienie jak logo na okładce Zmierzchu Bogów mówi samo za siebie.
Wiedziałem, że jesteśmy kurcze najlepsi :D

E

Electric_Dragon

Guest
Tego osiągnięcia na pewno pogratuluję ale i tak jestem zdania, że strona wymaga odświeżenia :p

Co do samego faktu wybrania G.Upa. No, tym wszystkim co pracowali przy tej pracy - pogratulować raz jeszcze.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Zobaczymy ile z tego będzie prawdy co do tego pudełka ;]
Mimo to miło słyszeć takie wyróżnienie i gratuluję wam i kacpiemu za to osiągnięcie.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Sukces na całej linii :)
Niezmiernie się cieszę, że nasz portal dostąpił takiego zaszczytu ;) Serdecznie gratuluję przede wszystkim Administracji, ale też wszystkim, którzy "dołożyli swoją cegiełkę "do tego dzieła.

Pozdrawiam
P.S. Już wiem po co było robienie loga :D

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
No no, wspaniała wiadomość. Gratuluję Kacpiemu i całej administracji, że mieli chęci i siły żeby ciągnąć ten wózek i jak widać, dociągnęli go na sam szczyt. Gratuluję wszystkim, którzy w mniejszym lub większym stopniu przyczynili się do rozwoju tej strony i forum.
W końcu pokazaliśmy TG gdzie ich miejsce i tak ma zostać :)
Taka reklama z pewnością dostarczy nam masy nowych użytkowników, więc trzeba nadal trzymać poziom i pokazać CD Projekt, że mieli rację, uznając G UP za najlepsze forum o Gothicu.
Niech za kilka lat, na pudełku Gothic 4 także widnieje logo G UP
Czego Wam i sobie życzę ;)

Pozdrawiam

Dark Shadows

Active Member
Ja jestem baaaardzo zdziwiony. I bardzo dziiiwie się CDP. Dziwi mnie ich decyzja, bo serio są lepsze portale do takiej funkcji.

I tak możecie sobie mnie zjechać z błotem, ale GUP to się nie należało.

Pozdro.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Bingo zagadka się rozwiązała......

szacunek dla Kacpiego...bo dzięki jego zaangażowaniu to logo znalazło się na pudełkach z grą.
Jeśli szczęście nam dopisze to przy G4 także może się znaleźć.

Oczywiście gratulacje dla grafików, którzy starali się przygotować jak najciekawsze logo. Feo gratzki

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Wielki szacun dla nas wszystkich. Czuję się jakoś tak dowartościowany, że w jakiś sposób pomagam utrzymywać tego giganta jakim jest G Up :p. To chyba najlepszy prezent na Mikołajki. Dzięki Kac za niego i gratki Tobie oraz całej reszcie ludu.
Mógłby ktoś, kto posiada już Polską wersję zeskanować to i wrzucić tu :p?
To osiągnięcie każe, mi jako redaktorowi, przyłożyć o wiele więcej starań by strona ciągle zasługiwała na to co otrzymała.

CYTAT
tak jestem zdania, że strona wymaga odświeżenia

ED, spokojna twoja rozczochrana :)...

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Dostałem od Kacpiego okładkę gry z naszym logo, jednak obecnie jestem w domu...a posiadam ją w archiwum ale na laptopie, który został w warszawie. jednym słowem, więc wam nie pokaże.. przynajmniej do poniedziałku. Kacpiego poproście to wam wrzuci

Thran

Che Świniara
Zomfg co to się porobiło na scenie gier :)

Najpierw się dowiaduje że jeden serwer na WoWie 6 grudnia będzie na Wrath of The Lich King a teraz patronat GUP i G3 ZB ? napewno kupie choćby z tego powodu :p dobra robota Kacpi normalnie jesteś debeściak :)

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Gratulacje ;] To inne fora aż się gotują ze wściekłości... No ale cóż chyba na to zasługujemy ;] Jeszcze raz gratulacje...

Chyba ktoś niedawno narzekał na Zmierzch Bogów pisał że jest kijowe i że twórcy mogą go teraz cmoknąć w ... . Niewarzne :]

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
O tak G UP kopną wielki zaszczyt i jest to wielki powód do dumy. Cieszmy się więc że tworzymy ten portal i postarajmy się nie stracić tak dobrego zdania. Autorowi grafiki należy się wielki plus tak jak i Kacpiemu.

TAK TRZYMAĆ.

Wrb

Member
Pozostaje mi tylko pogratulować całej administracji :) W sobotę będę miał grę także jak do tego czasu nikt nie wrzuci tego pudełka to ja to zrobię...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom