Oto Ja... Serena Williams!

Oto ja- gothic-up-game'owa Serena Williams.
Stosuję zasadę top secret- jeszcze nigdy nikomu nie ujawniłam swojej prawdziwej tożsamości i nigdy tego nie uczynię:*
Nazywam się od imienia i nazwiska swojej ulubionej tenisistki, która przypomina mnie wymiarami o_O (joke).
Jeśli kiedykolwiek zamierzasz przemierzać czeluście labiryntu w gothic up game, pamiętaj.
Serena Williams cię obserwuje... (jestem kanibalką)
Jeśli pragniesz mnie lepiej poznać, zadzwoń na gorącą linię 0-700... umówi cię ze mną moja wnuczka o_O

(tutaj leci muzyka z gwiezdnych wojen)

No to alleluja i do przodu!
A teraz na poważnie...
Siemka wszystkim!

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Takiego przywitania jeszcze nigdy nie widziałem.

Nie spodziewaj się uprzejmości....tu istnieje prawo dżungli <głos małpy> każdy jest zdany na siebie.
Szkelo patrzy z czeluści...hłe,hłe,hłe....

A tak na serio To witamy w naszych skromnych progach Serena ,bierz przykład z abi to daleko zajdziesz na tym forum.

Mamy nadzieję że będziesz się tutaj równo dobrze bawić jak w naszej forumowej gierce.
Pocztaj się regulamin ,zapoznaj się z innymi userami <byle nie za blisko> no i baw się dobrze (oj powtarzam się).

Pzdr szkelo

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
no witamy

ja mam nadzieje ze znami zostaniesz, mało tu kobiet, zwłaszcza aktywnych, jak będą cię zadręczać to daj znać

z nami gothica 1 przejdziesz zamkniętymi oczkami ;) i bez kodów

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Jest poczucie humoru. Cenie to.
A więc owa serenka, z którą to się tak pojedynkuje... mhocarny_knur. Wstyd trochę dostawać od kobiety, ale tłumaczę to równouprawnieniem ^^.
Jak pewnie się domyślasz, płeć piękna (wyjątek - Dżermany) jest u nas marginesem. Tym bardziej mam nadzieję, że postarasz się zostać tutaj dłużej i poczuć ten niepowtarzalny klimat forum.

mała poprawka- pojedynkować to się nigdy nie pojedynkowaliśmy:p
Pojedynek polega na walce, a u nas było zawsze ubijanie w sekundę:p
Najpierw ty mnie, potem ja ciebie:p

Electric Dragon

Majster
Weteran
Witać i powitać. Łech, może to początek rejestracji graczy w gupową grę, których tu jeszcze nie ma. Tam tego, regulamin to podstawa. Miłego korzystania z zasobów forum jak i portalu

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Witam serdecznie kolejną dziewczynę w naszym gronie. Proszę zostań z nami na dłużej :)

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj. Zostań tu dłużej i baw się dobrze.

Abi mi kazała edytować:(

hehehe no zawsze moja wina :p

Noo :p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Za sam nick bym cię zbanował, ale stosujemy tu politykę miłosci do nowych użytkowników :p (niektórzy są przymuszani)

POzdrawiam i przyglądam się twoim poczynaniom uważnie.

yeed vel Kastor :p

Fahrenheit

Pimpu?
Cześć, widzę, że zrobisz karierę na naszym forum, jak wszystkie dziewczyny ;) Przestrzegaj regulaminu, dołącz do najemników (bo są fajni), no i zostań tu na dłużej.

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Witam również. Jak zwykle spóźniony, zawsze jak coś się dzieje na forum to mnie akurat nie ma, ;)
Witam jeszcze raz i zachęcam abyś została z nami na dłużej.
Pozdrawiam EB.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Witaj Sereno. Mniemam że regulamin przeczytany. Nie witałem Cię wczoraj, gdyż chciałem zobaczyć kilka twoich postów. Miło by było gdybyś pisała je nieco dłuższe ^^.
Mam nadzieję że się tutaj zagościsz i posiedzisz kilka lat :p.
Jeszcze raz witam i pozdrawiam, AS.

Do góry Bottom